Sådan bruges systemgendannelse i Windows 10

Har du nogensinde oplevet, at Windows fungerede korrekt for et stykke tid siden, men pludselig begyndte at fejle. Hvis dette er sket med dig, må det have forvirret dig. Eller du kan selv have installeret eller afinstalleret noget, hvilket førte til fejlen. Du vil have Windows til at køre lige så godt, som det kørte for noget tid siden. Nå, ikke bekymre dig. Windows har den perfekte løsning til dig.

Systemgendannelse er et praktisk værktøj, når noget går galt i Windows. Det tager operativsystemet tilbage til et forudindstillet punkt. Dette trin kræver, at en systemgendannelse allerede er blevet aktiveret i operativsystemet, så nye gendannelsespunkter kan oprettes.

Systemgendannelse kan hjælpe dig med at flytte før det tidspunkt, hvor en ufuldstændig applikationsinstallations- eller afinstallationsproces fandt sted, når værktøj til rensning af registreringsdatabasen fejlagtigt fjernede poster fra registreringsdatabasen, eller når malware blev installeret i systemet.

Lad os starte Windows-gendannelsesprocessen

Trykke Win + Q på dit tastatur, skriv derefter 'gendan' i søgefeltet, og tryk på Enter for at starte funktionen 'Opret et gendannelsespunkt' på din pc.

Fra vinduet, der åbnes, skal du gå til fanen 'Systembeskyttelse' og klikke på knappen 'Systemgendannelse'.

Klik på 'Næste' i vinduet Systemgendannelse, der åbnes.

Vælg derefter et gendannelsespunkt på den næste skærm. Windows opretter automatiske gendannelsespunkter, når du foretager ændringer på dit system. Hvis du ikke tidligere har oprettet et gendannelsespunkt manuelt, skal du bruge det seneste "Automatisk gendannelsespunkt" oprettet af Windows og klikke på knappen "Næste".

Bekræft endelig dit gendannelsespunkt ved at klikke på knappen 'Udfør'.

Skru nu uret tilbage, bogstaveligt talt! Windows giver dig den vidunderlige mulighed for at lade dig tage det tilbage til det tidspunkt, hvor du synes, det fungerede perfekt. Med dette problemfrit værktøj kan du gendanne eventuelle skadelige ændringer, der er blevet foretaget i dit operativsystem, og igen nyde en problemfri installation af Windows på din pc.