Sådan installeres iPhone Notes-appen på Windows 10

Din 3 AM companion Notes-app kan også installeres på Windows

Notes-appen på iPhone er go-to-appen for de fleste af os, når vi hemmeligt måneskin som forfatter. Det vidner om alle vores tanker kl. 03.00. Men har du nogensinde ønsket, at det også var tilgængeligt på din Windows 10-pc? Det ved jeg, at jeg har. Selv tanken om at have Notes-appen på mit skrivebord giver mig lyst til at skrige af fryd.

Nå, det behøver ikke at være bare en tanke længere. Med dette enkle hack kan du installere iPhone Notes-appen på dit skrivebord i Windows 10 PC. Alle dine noter vil nu være tilgængelige på tværs af alle dine enheder med lethed.

Gå til iCloud.com og log ind på din iCloud-konto, og åbn derefter 'Noter' fra iCloud-webstedet. Du kan også gå direkte til Notes-linket ved at gå til icloud.com/notes.

Notes kan installeres som en app ved hjælp af enten Google Chrome eller New Microsoft Edge. Det er op til dig, hvilken browser du bruger.

Brug af Google Chrome til at installere Notes-appen

Når du har åbnet iCloud-noterne i browseren, skal du klikke på 'Menu'-ikonet (tre lodrette prikker) i højre side af adresselinjen. Gå til menuen 'Flere værktøjer' og klik derefter på 'Opret genvej'.

En dialogboks vises på din skærm. Vælg muligheden 'Åbn som vindue' og klik på 'Opret'

Browseren opretter Notes-appen på skrivebordet.

Brug af Microsoft Edge til at installere Notes-appen

Hvis du bruger den nye Microsoft Edge-browser, kan du også installere Notes-appen fra den. Åbn iCloud Notes i Edge-browseren. Klik på 'Menu'-ikonet (tre prikker) i højre side af adresselinjen. Gå til 'Apps' og klik på 'Installer denne hjemmeside som en App'.

En bekræftelsesdialogboks vil dukke op. Klik på 'Installer' for at bekræfte, og Edge installerer webstedet som en app på dit skrivebord.

Konklusion

Med New Microsoft Edge eller Google Chrome browser kan du nemt installere iCloud Notes som en app på dit skrivebord. Browseren opretter en skrivebordsgenvej til appen. Når du åbner appen fra skrivebordet, åbnes den i et separat vindue, uanset om din browser kører eller ej. Og stol på os! Det vil føles som at bruge Notes-appen på din iPhone.