Sådan aktiveres Windows 11 UI Styles i Chrome og Edge

Få en ensartet Windows 11-oplevelse på tværs af dine foretrukne webbrowsere.

Windows 11 har i modsætning til de tidligere gentagelser af Windows afrundede hjørner, der bliver smukt sammen med det nye designsprog introduceret med operativsystemet. Imidlertid mangler apps stadig at tilpasse den nye menustil, hvilket resulterer i en inkonsekvent brugeroplevelse.

Selvom det bestemt ikke er et stort besvær, fremkalder det samtidig ikke en særlig god følelse. Heldigvis giver Chrome og Edge, sandsynligvis en af ​​de mest brugte apps på din computer, dig mulighed for at ændre de skarpe menuer til mere afrundede, hvilket muliggør en bedre samlet brugeroplevelse for dig.

Så lad os uden videre komme i gang med Chrome og være på vej til Microsoft Edge.

Brug Chrome-flag til at aktivere Windows 11 UI-elementer

Alle de tilgængelige funktioner i Chrome Flags-registret er eksperimentelle, men da vi kun vil justere brugergrænsefladeelementerne i en mindre grad, burde det slet ikke udgøre et problem i din daglige brug af browseren.

For at ændre menustilen skal du starte Chrome-browseren enten fra de fastgjorte apps på proceslinjen, Startmenuen eller ved at søge efter den.

For derefter at gå til Chrome-flagsiden skal du indtaste nedenstående adresse i adresselinjen og trykke på Enter på dit tastatur.

chrome://flag/

Find nu søgefeltet på Chrome-flagsiden, og skriv Windows 11 stil for at søge efter UI-elementflaget. Fra søgeresultatet skal du derefter klikke på rullemenuen, der findes i den yderste højre kant af indstillingen 'Windows 11 Style Menus' og vælge indstillingen 'Aktiveret-Alle Windows-versioner'.

Til sidst skal du klikke på genstart-knappen nederst til højre i Chrome for at lade ændringerne træde i kraft.

Bemærk: Sørg for at gemme dit arbejde/fremskridt, hvis du bruger en webapp, før du genstarter Chrome; da alle ikke-gemte data kan gå tabt.

Og det er det, når Chrome genstarter, vil du være i stand til at se en afrundet menustil, der matcher smukt med resten af ​​UI-sproget på tværs af operativsystemet.

Brug fanen Eksperimenter i Edge til at aktivere Windows 11 UI Elements

Selvom Microsoft som standard har aktiveret de nye UI-elementer i Edge, er det kun, når du ødelægger Windows 11. Hvis du ønsker at bruge afrundede hjørner på en tidligere iteration af Windows, kan du bruge flagregistret til at få det nye udseende.

For at gøre det skal du starte Microsoft Edge enten fra de fastgjorte apps på din proceslinje eller Startmenu. Ellers søg efter det fra startmenuen.

Indtast derefter den nedennævnte adresse i adresselinjen og tryk på Enter på dit tastatur for at gå til Edge Flag-siden.

kant://flag/

Find derefter søgefeltet på siden og skriv Visuelle opdateringer til Windows 11 for at søge efter det bestemte flag. Nu, fra søgeresultatet, skal du klikke på rullemenuen og vælge indstillingen 'Aktiveret'.

Til sidst skal du klikke på knappen 'Genstart' i nederste højre hjørne af skærmen for at genstarte Edge og lade ændringerne træde i kraft.

Så folk, det er sådan, du kan aktivere Windows 11-stil UI-elementerne på Chrome og Edge-browseren på din pc.