Sådan rettes Asphalt 9 "Synkroniserer ikke" netværksstatusfejl

Gamelofts Asphalt-serie har altid været blandt de mest populære racer-titler til mobile enheder. Den seneste udgivelse under titlen er Asphalt 9: Legends, og det er virkelig et underholdende spil.

Men hvert spil har sine problemer, og Asphalt 9 har forbindelsesproblemer. Spillet bliver ved med at kaste Netværksstatus "Synkroniserer ikke" fejl for mange iPhone- og Android-brugere.

Nedenfor er nogle tips til at hjælpe dig med at løse problemet Synkroniserer ikke fejl i Asphalt 9: Legends.

Tving til at lukke spillet

Når fejlen "Synkroniserer ikke" ikke forsvinder i Asphalt 9, kan du prøve at tvinge spillet til at lukke spillet på din telefon og derefter starte det med det samme for at løse problemet.

Dette trick har virket for os hver eneste gang, vi fik fejlen "Synkroniserer ikke" på skærmen, mens vi spillede spillet.

Tjek internetforbindelse

Hvis genstart af spillet ikke hjalp, kan det være et problem med internetforbindelsen på din enhed. For hurtigt at bekræfte internetadgang skal du starte en webbrowser på din telefon og åbne et hvilket som helst websted. Hvis det ikke indlæses, skal du oprette forbindelse til et fungerende WiFi-netværk eller skifte til mobildata.

Genstart din telefon

Hvis internetforbindelsen er i orden på din telefon, men Asphalt 9 stadig viser fejlen "Synkroniserer ikke", så måske en hurtig genstart, hvis din enhed ville redde dagen.

Når du har genstartet enheden, skal du starte Asphalt 9, og livet skulle være sjovt igen.

Skål!