Sådan slår du "Always On Display" fra på Apple Watch

Apple bringer endelig support til "Always On Display" til Apple Watch-serien med lanceringen af ​​Series 5-modellen. Virksomheden har gjort det uden at påvirke urets batterilevetid med brugen af ​​en LTPO-skærm.

Den nye displayteknologi gør det muligt for uret at have en dynamisk opdateringshastighed, der kan gå helt ned til 1 Hertz, når dit håndled er nede. Dette gør den ekstremt strømeffektiv.

Læs: Sådan fungerer Apple Watch 5 "Always on Display".

"Always on Display" er fantastisk på Apple Watch. Men hvis du af en eller anden grund gerne vil deaktivere det, kan du gøre det fra urets skærmindstillinger.

Tryk på knappen "Krone" på siden af ​​dit Apple Watch for at få adgang til startskærmen, og tryk derefter på ikonet "Indstillinger" fra listen over apps, der er installeret på dit ur.

På skærmen med indstillinger for skærm og lysstyrke skal du trykke på "Altid til" og derefter sluk for vippekontakten for Always On.

Dette vil deaktivere "Always On"-skærmen på dit Apple Watch. Hvis du nogensinde vil tænde den igen, skal du åbne Always On-skærmindstillingen igen og tænde for vippekontakten.