Sådan bruger du Google Meet Breakout Rooms-udvidelsen

Opret Breakout Rooms i store møder for at lette samtaler

Breakout Rooms er mindre rum, der er oprettet i et møde for at opdele personer i grupper. Mange kontorer betragter dem som grobund for kreativitet, da opdeling af folk i mindre grupper hjælper dem med at bryde ud af deres generthed og brainstorme effektivt. Derfor kræver mange kontorprojekter og møder dem. Breakout Rooms nyder også enorm popularitet hos lærere, der har brug for mindre grupper, så eleverne kan udføre gruppeopgaver.

Desværre har Google Meet ikke den iboende funktionalitet til Breakout Rooms. Men det betyder ikke, at Google Meet-brugere ikke kan oprette Breakout Rooms i møder. Da Breakout Rooms ikke er andet end mindre mødelokaler, skal der ikke meget til at skabe dem.

Vi har en detaljeret guide til, hvordan du kan oprette Breakout Rooms ved kun at bruge Google Meet og Google Slides. Men det tager lidt tid at sætte det op.

Google Meet Attendees & Breakout Rooms er en Chrome-udvidelse, der forenkler processen med at oprette grupperum for dig og heller ikke tager meget af din tid. Det er godt, at der findes udvidelser! Du kan vælge hvilken metode du vil bruge ud fra, hvad der passer bedst til din smag.

Installer Google Meet Breakout Rooms-udvidelsen

Gå til Chrome Webshop, og søg efter Google Meet Deltagere & Breakout Rooms, eller klik her.

Klik nu på knappen "Tilføj til Chrome" for at installere udvidelsen.

En bekræftelsesdialogboks vises. Klik på 'Tilføj udvidelse' for at bekræfte installationen.

Bemærk: Google Meet Attendees & Breakout Rooms-udvidelsen kræver brug af en anden populær udvidelse: Google Meet Grid View af Chris Gamble. Mange brugere har det måske allerede, men hvis ikke, fortsæt og installer det. Det tager kun et par sekunder, og det er ikke til forhandling.

Sådan opretter du grupperum

Start/ deltag i mødet på Google Meet, efter du har installeret begge udvidelser, ellers bliver du nødt til at genindlæse webstedet og deltage i mødet igen.

Klik på udvidelsesikonet på mødeværktøjslinjen i øverste højre hjørne af skærmen.

Hovedmenuen for udvidelsen åbnes. Før du opretter grupperum, skal du fange fremmødet én gang, da det tager navne fra tilstedeværelseslisten for at tildele dem til grupperne. Klik på knappen 'Opdater' for at deltage. Det kan tage et par sekunder at vise navnene på alle mødedeltagere.

Når tilstedeværelseslisten er vist, skal du klikke på fanen 'Vis gruppegenerator' nederst i menuen.

Menuen Breakout Rooms udvides til venstre for hovedmenuen. Vælg, hvor mange grupper du vil oprette fra rullemenuen, og klik på 'Generer grupper'.

Det vil generere grupperne, og deltagere vil blive tildelt dem tilfældigt. Klik på ’Kopiér grupper’ og ’Kopiér møde’ én efter én, og send den kopierede information i mødechatten. Det vil sige først at sende gruppeoplysningerne og derefter mødelinkene i chatten.

Instruer derefter mødedeltagerne om at se, hvilken gruppe de er blevet tildelt, og tilmeld dig deres værelse i overensstemmelse hermed ved at klikke på Google Meet-linket.

For selv at deltage i Breakout Room skal du klikke på gruppenummeret i de genererede grupper og deltage i mødet.

Håndtering af Breakout Rooms

Tilrettelæggeren af ​​grupperum vil stå over for et problem, som er let at løse for andre mødedeltagere: lyden fra alle de forskellige møder.

Andre mødedeltagere vil kun være en del af det oprindelige møde og det breakout-rum, de er blevet tildelt. De kan nemt slå en lyd fra, indtil de skal tilbage til den. Men for moderatoren, der skal være til stede i alle rum, er løsningen ikke så enkel. Eller er det?

Det er! I stedet for at gå frem og tilbage på alle mødefanerne for at slå deres mikrofon fra og til, kan du hurtigt slå de andre faner fra uden at skulle skifte dem med dette trick.

Højreklik på fanen med det møde, du vil slå lyden fra, og vælg 'Slå fra for websted' i kontekstmenuen. Gentag det med alle de andre møder undtagen det, du er en del af i øjeblikket. Når du så vil skifte møder, skal du slå lyden fra for den, du forlader, og slå den til, du deltager i, fra højrekliksmenuen. Det vil tage meget kortere tid end at skulle åbne alle faner.

Lad ikke begrænsningerne på den platform, du er på, deltage i gruppeaktiviteter, især i disse prøvende tider, hvor det er vigtigere end nogensinde at finde måder at have det sjovt på. Download udvidelsen og opret grupperum til formelle og uformelle møder.

Kategori: Web