Sådan bruger du WhatsApp Stickers på iPhone

WhatsApp introducerer en sjov ny måde at lade brugere udtrykke deres følelser ved hjælp af klistermærker. Virksomheden lancerer klistermærkepakker skabt af designere på WhatsApp og også fra andre kunstnere.

WhatsApp-klistermærker ruller ud i etaper i øjeblikket. Det kan tage et par dage eller en uge at nå din iPhone. Men du skal sikre dig, at du har den seneste version af WhatsApp installeret på din iPhone fra App Store.

For at få WhatsApp Stickers skal du have version 2.18.100 installeret på din iPhone.

For at bruge WhatsApp-klistermærker på din iPhone skal du først downloade en mærkatpakke. Dette kan også gøres i WhatsApp-appen og fra App Store. Hvis du downloader en mærkatpakke-app fra App Store, vil den være tilgængelig til brug direkte i WhatsApp direkte.

Download WhatsApp-klistermærkepakker

  1. Åbn enhver chat eller gruppe på WhatsApp.
  2. Tryk på mærkatikonet i tekstindtastningsfeltet (til venstre for kameraikonet).
  3. På den næste skærm skal du trykke på +-ikonet for at tilføje en mærkatpakke.
  4. Tryk nu på Download-ikonet ved siden af ​​en klistermærkepakke, du vil downloade. Et blåt flueben vises, når overførslen er fuldført.

For at få flere klistermærker, søger du efter WhatsApp-klistermærker i App Store for også at downloade WhatsApp-klistermærker-apps fra tredjepartsdesignere/-udviklere.

Sender et WhatsApp-klistermærke

  1. Tryk på mærkatikonet i en chat på WhatsApp.
  2. Find og tryk på det klistermærke, du vil sende.

Det er alt, du skal gøre for at sende et klistermærke på WhatsApp.

Håndtering af WhatsApp-klistermærker

WhatsApp har tilføjet nogle smarte tricks, der hjælper dig med at finde det rigtige klistermærke hurtigt. Ligesom du kan trykke på hjerteboksikonet for at få klistermærker med hjerter frem.

  • Nyligt brugte klistermærker kan tilgås ved at trykke på urikonet i klistermærkemenuen.
  • Du kan tilføje klistermærker som favoritter ved at holde fingeren over klistermærket, og vælg TILFØJE.
  • Til få adgang til yndlingsmærkater, tryk på stjerneikonet i klistermærkemenuen.
  • Klistermærker er også kategoriseret efter emojis. Tryk på emoji-boksikonet (som hjerteboksikonet) for at se alle klistermærker, der indeholder hjerter.
  • Til slet et WhatsApp-mærkat, tryk på +-ikonet i klistermærkemenuen, og tryk derefter på Mine klistermærker og tryk på ikonet Slet.
  • Til opdater klistermærkepakkerne, tryk på +-ikonet i klistermærkemenuen, og gå derefter til Alle klistermærker tabulator og tryk OPDATERING for klistermærke-appen, der kræver en opdatering.

Skål!