Sådan finder du, hvem der taler på klubhuset

Kan du ikke finde højttaleren på klubhuset? Du kan nemt identificere dem ved at kigge efter det grålige omrids omkring deres profilbillede i et rum.

Klubhuset har været et raseri blandt mennesker i alle aldersgrupper, erhverv og samfundslag. Ligesom det var tilfældet med Facebook i de tidlige dage, bruger folk nu det meste af deres tid på klubhuset, sandsynligvis på at hoppe i værelser, lytte til andre eller måske tale. Det er den bedste del af Clubhouse, du kan spille enhver rolle i appen, og der er meget at tage fra den, du lærer, skaber forbindelser, har det sjovt eller deler dine kreationer med andre.

Når der er flere talere på scenen i klubhuset, er der altid en chance for, at lytterne bliver forvirrede. For eksempel, når der er 15-20 mennesker på scenen, som ikke indgår i et systematisk samspil, vil du sandsynligvis have svært ved at indhente det. Tag et andet eksempel, du er i et rum for at lytte til en bestemt person, så du skal vide, hvornår de taler.

Mange gange, når du lytter til en højttaler i et rum, vil du måske følge dem med det samme, men først skal du identificere dem fra scenen. Klubhuset har denne funktion, hvor du nemt kan identificere højttaleren i et rum, og det vil vi se i næste afsnit.

At finde højttaleren i et rum på klubhuset

Når en person taler i klubhuset, er der denne tykke grålige kontur omkring deres profilbillede. Sådan kan du nemt identificere højttaleren.

Desuden skal en person slå deres mikrofon til, før de taler, så mikrofonskiltet vil heller ikke være til stede i hjørnet af deres profil. Husk, at mikrofonikonet ikke kan være det eneste kriterium for at identificere højttaleren, da mange andre måske har slået lyden fra, men ikke taler, derfor skal du altid kigge efter den grålige kontur.

I tilfælde af, at mere end én person taler på scenen, vil du se den grålige kontur på profilerne af alle talerne.

Nu hvor du har læst artiklen, vil du nemt kunne finde højttaleren i et lokale på Klubhuset.