Sådan slår du præsentationen til på Google Meet

Ret mikrofontilladelsen til Google Meet i din browser

En af de bedste funktioner ved Google Meet, der gør det til en så fantastisk samarbejdsapp, er, at du nemt kan dele din skærm med mødedeltagerne, så du kan holde præsentationer, ligesom du ville gøre i et mødelokale på kontoret.

Men på det seneste har mange Google Meet-brugere rapporteret problemer, mens de bruger Google Meet-præsentationsfunktionen, som bare er direkte frustrerende og besejrer hele formålet med at bruge en Workstream Collaboration-app.

Tilsyneladende står mange brugere over for problemer i Google Meet-præsentationer, hvor mikrofonen vil slå fra eller stoppe med at fungere, så snart brugerne skifter til præsentationstilstand. Der er sandsynligvis en fejl et eller andet sted i systemet, som Google-udviklere forhåbentlig ret snart vil rette op på.

Men indtil da, når du befinder dig i denne situation næste gang, så prøv denne enkle løsning. Nulstil dine mikrofontilladelser til Google Meet i din browser, og det skulle få problemet til at forsvinde. Næsten som magi!

For at nulstille dine mikrofontilladelser i en browser, lad os sige, Google Chrome, skal du klikke på 'låse'-ikonet i venstre side af adresselinjen, og fra kontekstmenuen gå til rullemenuen ved siden af ​​'Mikrofon'-indstillingen.

Indstillingen skal være på 'Tillad' i øjeblikket. Skift det til 'Bloker'.

Browseren vil bede dig om at genindlæse siden for at anvende indstillingerne. Klik på 'Genindlæs' og deltag i mødet igen.

Gentag derefter det første trin og gå til 'lås'-ikonet igen, og denne gang skal du vælge muligheden 'Tillad' fra rullemenuen ved siden af ​​mikrofonindstillingen. Genindlæs, og deltag i mødet igen, og begynd at præsentere igen. Du bør have lyden tilbage i præsentationen.

At miste lyden, mens du præsenterer noget i et onlinemøde, er naturligvis meget frustrerende. Men denne enkle rettelse skulle hjælpe med at løse problemet, hvis det sker for dig i Google Meet.

Kategori: Web