Sådan kontrolleres installationsdatoen for ethvert program eller program på Windows 10

Computere er i disse dage fyldt med programmer og applikationer. Nogle gange kan en bruger kræve installationsdatoen for at kontrollere udløbsdatoen for prøveperioden eller et betalt abonnement. På grund af deres store antal er det umuligt at huske installationsdatoen for disse programmer.

Der er forskellige måder at kontrollere installationsdatoen på, men nogle er mere effektive end andre. Hvis vi skulle tjekke installationsdatoen ved hjælp af kontrolpanelet, ville den ikke være nøjagtig, da den nævnte dato er datoen for den sidste opdatering og ikke installationsdatoen. Lad os sige, en software blev installeret den 01-01-2020 og opdateret den 20-03-2020, kontrolpanelet vil vise den anden dato. Så vi vil bruge File Explorer til at kontrollere installationsdatoen.

Kontrol af installationsdatoen

Tryk på WINDOWS + E for at åbne File Explorer. Klik derefter på 'Denne pc' til venstre.

Vælg 'Lokal disk (C:)' eller 'Windows (C:)', alt efter hvad der er navnet på dit system.

Her vil du se to mapper, Programfiler og Programfiler (x86). Den første mappe indeholder alle 64-bit apps, og den anden har alle 32-bit apps. Lad os sige, at vi skal kontrollere installationsdatoen for Internet Explorer, en 64-bit software, den vil være tilgængelig i mappen 'Program Files'.

Klik på 'Program Files'-mappen, og højreklik derefter på toppen af ​​en hvilken som helst kolonne og vælg afkrydsningsfeltet 'Dato Oprettet'.

Installationsdatoen for softwaren vil nu være synlig i den sidste kolonne til højre.

Dette er den enkleste og mest effektive måde at kontrollere installationsdatoen for ethvert program eller software.