Sådan aktiveres Startup Boost i Microsoft Edge

Start internettet hurtigere

Er det ikke irriterende, når din browser tager for lang tid at indlæse? Jeg er sikker på, at det er fordi, i denne hurtige verden er hvert sekund guld værd. For at hjælpe dig med at spare din dyrebare tid har Microsoft Edge lanceret en 'Startup boost'-funktion, der har til formål at fremskynde browserens starttid.

Dette præstationsboost udføres ved at starte browserprocesserne, så snart du logger på din computer. Disse kernesæt af processer fortsætter med at køre i baggrunden, selv når browseren ikke er i brug, hvilket fremmer en jævn og hurtig lancering af browseren.

Microsoft er i øjeblikket ved at beta-teste Startup boost-funktionen i Microsoft Edge version 88, som er tilgængelig i Edge Canary-builds i skrivende stund. Hvis alt går vel, burde Startup boost-funktionen være tilgængelig for alle, når version 88 rammer den stabile kanal.

For at aktivere startboost, start Microsoft Edge på din computer (Canary build i dette tilfælde) og klik på 'Menu'-ikonet (tre prikker) i øverste højre hjørne af skærmen

En liste over muligheder åbnes. Du skal rulle ned til bunden af ​​menuen og vælge indstillingen 'Indstillinger'.

Fra Microsoft Edge-indstillingsskærmen, rul ned og klik på 'System'-indstillingen i venstre panel.

Du vil se 'Startup boost'-funktionen øverst på siden med systemindstillinger. For at aktivere den skal du klikke på vippekontakten ved siden af ​​den og sørge for, at kontakten bliver blå.

Bemærk: Hvis du ikke kan finde 'Startup boost'-funktionen på Microsoft Edge-systemindstillingssiden, skal du genstarte browseren ved helt at lukke fra menuen. Du får det efter relancering.

Nemt, er det ikke? Du kan også nu nyde en hurtigere browser, der sparer din uvurderlige tid, som du kan bruge i de aktiviteter, du elsker at lave. Når du vil deaktivere denne funktion, skal du også følge det samme trin og blot slå startboost-knappen fra.