Sådan løses problemet med "forkert WiFi-adgangskode" på en iPhone, der kører iOS 11.4

Selvom iOS 11.4 sigter mod at være en ydeevneopdatering, volder det stadig problemer for iPhone- og iPad-brugere, der har installeret opdateringen. Flere brugere har rapporteret problemer med WiFi-ydeevne på deres iPhone efter installation af iOS 11.4-opdateringen.

Vi har tidligere rapporteret et WiFi-problem på iOS 11.4, hvor en bruger ikke var i stand til at oprette forbindelse til WiFi i mere end 10 minutter. Selvom det var et underligt problem, har en anden bruger hos Reddit postet endnu et iOS 11.4 WiFi-problem, hvor telefonen bliver ved med at glemme WiFi-netværket og gentagne gange siger forkert adgangskode, selv når adgangskoden er rigtig.

Sådan rettes forkert adgangskodeproblem til WiFi på iOS 11.4

  • Sørg for, at WiFi-styrken er god. Hvis du har et svagt WiFi-signal på din iPhone, er det højst sandsynligt årsagen til den forkerte adgangskodefejl, da din enhed ikke er i stand til at kommunikere med WiFi-routeren.
  • Genstart din WiFi-router. Gør dette, det løser ofte sådanne problemer.

Problemet med den forkerte WiFi-adgangskode er ikke hovedsageligt et iOS 11.4-problem. iOS-brugere har også rapporteret dette problem på tidligere iOS-versioner. Men hvis du kun har dette WiFi-problem efter opdatering af iOS 11.4, burde rettelserne ovenfor hjælpe.