Sådan bruger du WhatsApp som en Notes and To-Do app

Trick WhatsApp til at være dit mest bekvemme sted at gemme noter, links, placeringer, filer og mere på din telefon.

WhatsApp Messenger behøver ingen introduktion. Millioner af mennesker bruger det til at sende beskeder til hinanden hver dag. Men vidste du, at du også kan bruge WhatsApp som en praktisk note-app? Du kan bruge WhatsApp til at notere dine noter, to-do-lister, gemme stemmenoter, links, placeringer, stort set alt, hvad WhatsApp understøtter. Bare brug dette fine lille trick, og du er godt i gang.

Åbn WhatsApp-appen på din telefon. Opret derefter en ny gruppe med nogen. For at oprette en gruppe (på iPhone), tryk på Ny gruppe mulighed øverst på samtalelisten på chatskærmen på WhatsApp.

Vælg derefter en deltager at føje til gruppen, navngiv gruppen og tryk på skab knap.

Åbn nu gruppen og fjern den person, du føjede til gruppen i det forrige trin. For at fjerne personen skal du trykke på gruppens navn og derefter trykke på navnet på personen på deltagerlisten. Så vælg endelig Fjern fra gruppe for den person.

Og bingo! Du har en notesblok til dig selv, da det kun er dig i gruppen nu. Skriv noter, send billeder, du vil gemme til senere, lav to-do-lister, optag stemmenoter, del weblinks for at læse senere i din personlige notesblok, der altid er ved hånden. Skrub væk!

Du kan også 'Pin' denne gruppe så det er altid tilgængeligt øverst på skærmen, når du åbner WhatsApp. For at gøre det skal du stryge til venstre på gruppen på chatskærmen og trykke på 'Pin' mulighed.

Fastgør gruppe i WhatsApp

Hav det sjovt med at bruge WhatsApp som en note-app på din telefon.