CarPlay virker ikke på iOS 11.4.1? Sådan løser du det

Kan du ikke starte Apple CarPlay i din bil efter at have opdateret din iPhone til iOS 11.4.1? Bare rolig, vi har nogle hurtige løsninger til at løse problemet.

Det er ret almindeligt, at CarPlay går galt efter en opdatering på din iPhone. Problemet er ikke sandsynligt med iOS 11.4.1-opdateringen, og det er heller ikke et problem med din bil. Det er blot tilfældige forbindelsesproblemer, som vi ofte støder på med vores gadgets.

Nedenfor er nogle af de rettelser, der generelt hjælper med at løse CarPlay-problemer i biler og iPhones.

Start Apple CarPlay manuelt fra din bils skærm

Hvis CarPlay ikke vises automatisk på din bils skærm efter at have tilsluttet iPhone til bilen via et USB-kabel, kan du tjekke, om din bil har den nødvendige tilladelse til at starte CarPlay fra din iPhone.

At gøre dette, åbne Apple CarPlay manuelt fra din bils touchscreen-panel ved at vælge CarPlay-logoet. Hvis det er et tilladelsesproblem, en popup vil dukke op på din iPhone beder om at tillade din bil at køre CarPlay. Sørg for at trykke Give lov til.

Tillad CarPlay under begrænsninger

iOS 11.4.1-opdateringen kan have ødelagt begrænsningsindstillingen for CarPlay på din iPhone. Sørg for, at CarPlay er aktiveret under tilladte apps på din enhed.

  1. Gå til Indstillinger » Generelt » Begrænsninger.
  2. Tryk på Tilladte apps.
  3. Tænde for skiften til CarPlay.

Hvis CarPlay allerede er aktiveret under begrænsninger, men stadig ikke vises, når du tilslutter din iPhone til bilen. Prøv derefter midlertidigt at deaktivere alle begrænsninger på din iPhone.

  1. Gå til Indstillinger » Generelt » Begrænsninger.
  2. Tryk på Deaktiver begrænsninger.
  3. Indtast dit Begrænsninger adgangskode.

CarPlay skulle nu vises på din bils skærm, når du tilslutter din iPhone. Du kan Aktiver begrænsninger tilbage på din iPhone nu.

Hvis CarPlay af en eller anden grund stadig ikke virker på din iPhone, så er det nok bedst at nulstille den.

Nulstil din iPhone

Hvis de ovennævnte rettelser ikke virker, og du stadig har CarPlay-problemer på din iPhone, så er en fabriksnulstilling sandsynligvis dit eneste valg for at få CarPlay til at fungere igen i din bil.

Vi ved, at nulstilling ikke er en smuk løsning, men det er den eneste mulighed, når alt andet ikke løser et problem på iPhone. Plus, takket være iTunes og iCloud backup-tjenester fra Apple, er gendannelse af en iPhone en af ​​de nemmeste ting at gøre i verden.

  1. Vær sikker på at du sikkerhedskopiere din iPhone via iTunes eller iCloud.
  2. Gå til Indstillinger » Generelt » Nulstil.
  3. Vælg Slet alt indhold og indstillinger.
  4. Hvis du har iCloud aktiveret, får du en pop op til Afslut upload og slet derefter, hvis dokumenter og data ikke uploades til iCloud. Vælg det.
  5. Indtast dit Adgangskode og Begrænsninger adgangskode (hvis du bliver spurgt).
  6. Tryk til sidst på Slet iPhone for at nulstille den.

Efter nulstilling skal du gendanne din iPhone fra iTunes/iCloud-sikkerhedskopien. Og prøv derefter at tilslutte enheden til din bil. CarPlay burde fungere som normalt. Skål!

Kategori: iOS