iPhone 6 langsom efter iOS 12-opdatering? Sådan løser du det

iOS 12 er en præstationsorienteret opdatering, der har til formål at øge hastigheden og batterilevetiden på din iPhone. Men hvis opdateringen ikke er installeret korrekt, kan den gøre det omvendte af, hvad den er beregnet til. Det kan gøre din iPhone langsommere.

Vi bemærkede et markant løft i hastigheden på vores iPhone 6, når den kører på iOS 12. Det er dog ret almindeligt, at iOS-opdateringer bremser en iPhone. Det sker hele tiden, nogle gange fordi opdateringen med vilje er designet til at bremse din aldrende iPhone (som iOS 11 gjorde), men mest på grund af inkompatibilitetsproblemer med din iPhone.

Hvis din iPhone 6 er langsom efter installation af iOS 12, er det højst sandsynligt et kompatibilitetsproblem, som kan løses ved at udføre en fuld Gendan fabriksindstillinger på enheden.

Læs også: 30+ iOS 12 Beta-problemer, du skal kende

Instruktionerne til at udføre en fuld fabriksnulstilling er tilgængelige nedenfor. Men før du gør det, skal du sørge for at sikkerhedskopiere alle dine billeder, videoer og vigtige data til din computer. Tag også en fuld iCloud- eller iTunes-sikkerhedskopi af din iPhone 6, før du udfører nulstillingen.

Sådan repareres langsom iPhone 6 på iOS 12

  1. Sørg for at sikkerhedskopiere din iPhone via iTunes eller iCloud.
  2. Gå til Indstillinger » Generelt.
  3. Vælg Nulstil.
  4. Tryk på Slet alt indhold og indstillinger. Hvis du har taget en iTunes-sikkerhedskopi, skal du trykke på Slet nu. Ellers skal du vælge Afslut upload og slet derefter.

Efter nulstillingen skal du konfigurere din iPhone som ny, og den skulle køre glat. Hvis du gendanner din iTunes-sikkerhedskopi, er chancerne for, at din iPhone bliver langsom igen. Det er bedre at starte på en frisk.