Sådan bruger du Dual SIM med to nano-SIM-kort på iPhone XS Max

iPhone XS Max-varianten i Kina, Hong Kong og Macau har en Dual SIM-opsætning med to nano-SIM-kort. Alle andre steder i verden har iPhone XS Max en konfiguration, hvor det ene SIM er nano-SIM, og det andet er et eSIM.

Hvis du har en iPhone XS Max med Dual nano-SIM-kort fra Kina, Hong Kong eller Macau, er her en nyttig guide til, hvordan du bruger din iPhone XS Max med Dual nano-SIM-kortene.

Sådan installeres to nano-SIM-kort på iPhone XS Max

SIM-bakken på iPhone XS Max med understøttelse af Dual nano-SIM-kort har ikke to slanke slots, som du måske havde forventet. I stedet har Apple et innovativt setup, hvor begge nano-SIM-kort indsættes i en enkelt slot SIM-bakke. SIM-kortene indsættes i begge sider af bakken med ryggen mod hinanden. Sådan gør du:

  • Sæt et nano-SIM i bagsiden af ​​bakken.
  • Sæt endnu et nano-SIM i den forreste del af bakken.
  • Sæt SIM-bakken tilbage i enheden.

Brug af Dual nano-SIM på iPhone XS Max

Når du har Dual nano-SIM-kort installeret på din iPhone XS Max, skal du følge trin-for-trin guiden nedenfor for at begynde at bruge Dual SIM på din enhed.

  1. Vælg etiketter for yvores to telefon numbers

    Indstil etiketter for begge dine telefonnumre/SIM'er. For eksempel kan du mærke det ene nummer som Business og det andet som Personligt.

  2. Indstil en standardlinje for kommunikation

    Indstil dit standardnummer, som iMessage og FaceTime bruger, og som du vil bruge, når du ringer eller sender en besked til nogen. Du kan indstille dit primære nummer til at blive brugt til telefon/sms/mobildata og bruge det sekundære nummer uafhængigt, når du vil, eller indstille det primære nummer til telefon/sms og det sekundære nummer til mobildata.

  3. Brug af telefonappen med Dual SIM

    Din dual SIM iPhone spørger dig ikke om, hvilket nummer du skal bruge, når du ringer til en kontakt. Som standard bruger den det nummer, du har angivet som din standardlinje, eller det nummer, som du eksplicit brugte til at ringe til en kontakt på din iPhone. Hvis du ønsker det, kan du indstille en foretrukken mobilplan for en kontakt fra kontaktens skærm med fulde detaljer.

  4. Indstil dit mobildatanummer (mobildata).

    Du kan kun have mobildata aktiveret på ét SIM-kort på din Dual SIM iPhone. Det kan enten være nano eller eSIM. For at indstille det aktive nummer for mobildata skal du gå til Indstillinger » Mobil » Mobildata og vælg det nummer, du vil bruge til dataforbindelse.

  5. Kontroller signalstyrken for begge SIM-kort

    For at kontrollere signalstyrkerne for begge SIM-kort skal du stryge ned fra højre kant af skærmen for at få kontrolcentret frem. Du kan se Dual SIM-status øverst til venstre på kontrolcenterskærmen.

Det er alt.