Sådan eksporteres kontakter fra iPhone

Der er mange måder og mange apps til at eksportere kontakter fra iPhone. Den eneste indbyggede metode er dog iCloud, som fungerer fantastisk godt, men hvis du ikke ønsker at bruge iCloud, har vi også inkluderet et par af appsene for at hjælpe dig med at eksportere kontakter (gratis).

☁ Eksporter kontakter ved hjælp af iCloud

For at eksportere kontakter ved hjælp af iCloud skal du først aktivere synkronisering af iCloud-kontakter på din iPhone og derefter eksportere vCard-filen fra iCloud-webgrænsefladen.

  1. Aktiver synkronisering af iCloud-kontakter på iPhone

    Gå til på din iPhone Indstillinger » tryk på [dit navn] øverst på indstillingsskærmen » og tryk derefter på iCloud og tænd vippekontakten for Kontaktpersoner under iCloud-synkroniseringsindstillinger.

    Synkroniser iPhone-kontakter iCloud

  2. Log ind på iCloud.com

    Åbn www.icloud.com på din computer, og log på med det samme Apple ID, som du bruger på din iPhone. Klik derefter på Kontaktpersoner ikon fra iCloud Web-dashboard.

    Ikon for iCloud-kontakter

  3. Vælg alle kontakter

    På skærmen Kontakter på iCloud-webstedet skal du klikke på ⚙ Indstillinger ikon i nederste venstre hjørne af skærmen.

    Vælg alle kontakter iCloud

  4. Eksporter vCard-fil

    Når du har valgt alle kontakter, skal du klikke på ikonet ⚙ Indstillinger igen og vælge Eksporter vCard fil fra menuen.

    Eksporter vCard iPhone-kontakter iCloud

  5. Gem vCard-filen

    Lige efter du har ramt Eksporter vCard-indstillingen, bygger iCloud filen og starter download. Hvis du får en prompt om at tillade download af filen, skal du sørge for at acceptere den.

Det er det. Alle dine kontakter skal eksporteres til vCard-fil, der er downloadet fra iCloud.

📱 Eksporter kontakter ved hjælp af appen "Sikkerhedskopiering af kontakter + overførsel".

Hvis iCloud-kontakteksporten ikke er en mulighed for dig, eller hvis den ikke fungerer korrekt, så bør appen "Kontakter Backup + Transfer" hjælpe dig med at eksportere kontakter nemt og hurtigt.

  1. Installer appen "Contacts Backup + Transfer" fra App Store

    Åbn App Store på din iPhone, og se efter appen "Contacts Backup + Transfer", eller tryk bare på App Store-linket nedenfor. Download og installer appen på din iPhone.

    ? Link til App Store

  2. Opret Kontakter Backup ved hjælp af appen

    Åbn appen "Contacts Backup + Transfer", vi downloadede i trin ovenfor, og tryk på Opret sikkerhedskopi knappen på hovedskærmen. Giv appen tilladelse til at få adgang til dine kontakter, og vælg Alle kontakter når du bliver bedt om at eksportere alle kontakter til vCard-fil.

    Opret Backup Kontakter iPhone app

  3. Ignorer meddelelsen om Premium-abonnement

    Når sikkerhedskopieringen er færdig, får du muligvis en prompt om at få et premium-abonnement til automatisk sikkerhedskopiering. Ignorer det ved at trykke på krydsknappen i øverste venstre hjørne.

  4. Del Kontakter Backup-filen

    Tryk på Åbn Backup knappen og vælg den app, hvorigennem du vil dele den eksporterede kontaktfil. Vi anbefaler at bruge Mail eller Gmail-app at sende vCard-filen til dig selv, så du kan få adgang til den hvor som helst fra din postkasse.

Det er alt. Vi håber, du var i stand til at eksportere kontakter fra iPhone ved hjælp af metoderne beskrevet ovenfor.

? Skål!