iPhone XR er vandtæt med en IP67-klassificering

Apple iPhone XR er en stænk-, vand- og støvafvisende enhed med en IP67-klassificering. Hvad dette betyder i den virkelige verden er, at iPhone XR kan gå dybt ned i vandet til en maksimal dybde på 1 meter i op til 30 minutter. Hvis du skubber din iPhone XR ud over dette i vandet, vil det sandsynligvis forårsage vandskade.

iPhone XR har den samme vandtætningsforsegling som iPhone X, og iPhone 8 gjorde. Den nyere iPhone XS er vandtæt med en endnu bedre IP68-klassificering.

Hvor meget dybt kan iPhone XR gå?

iPhone XR er designet til at gå dybt ned i vandet op til 3 fod. Enheden kan tåle at blive puttet i vandet i 30 minutter.

Vi anbefaler dog ikke, at du smider din iPhone XR i en pool med vilje. Dybden er kun én faktor. Hvis vand rammer din iPhone XR med høj hastighed, vil det sandsynligvis glide gennem den vandtætte forsegling og beskadige enheden.

Beskytter Apple Care vandskade?

Apple Care er ligeglad med, om din iPhone XR er vandtæt med en IP67-klassificering. Hvis væskeskadeindikatoren er udløst på din enhed, betyder det, at du har brugt din iPhone under omstændigheder, der ikke understøttes af dens detaljer. Din iPhone XR får ikke et garantidæksel, hvis den er vandskadet, selv når du har Apple Care.

Tips til at undgå vandskade på din iPhone XR

  • Tag aldrig din iPhone XR på steder, hvor vandet flyder med højt tryk.
  • Forsøg ikke at optage dig selv, når du flyder færdig fra en vandrutsjebane. Når du når bunden og kommer ned i poolen, kan din iPhone muligvis ikke klare stødet, når den rammer vandet med høj hastighed.
  • Dyk ikke ned i en pool med din iPhone i hånden.
  • Smid ikke din iPhone i vandet.
  • Nedsænk den aldrig i vandet. Hvis det falder, tag det ud med det samme og tør det med et håndklæde.

Det er alt fra os om at redde din iPhone XR fra vandskade. Hvis du har nogle tips at dele, er du velkommen til at skrive til os i kommentarfeltet nedenfor.

Billedkredit: Techradar