Sådan indsætter du tekstboks i Google Docs

Et tekstfelt i Google Docs giver dig ikke bare mulighed for at organisere dine tanker, men forbedrer også dokumentets tiltrækningskraft. Det får dokumentet til at se mere professionelt ud og forstærker standarden.

Der er flere måder at tilføje et tekstfelt på i Google Docs. Selvom processen ikke er så enkel, som det er tilfældet med andre tekstbehandlingsværktøjer, giver den dig flere muligheder med tekstboksen. Du kan tilføje tekst og billeder til en tekstboks og placere den hvor som helst eller flytte den rundt i et dokument.

Indsættelse af tekstboks i Google Docs

Det kan være lidt vanskeligt at tilføje et tekstfelt i Google Docs, men det er meget effektivt til at organisere teksten. Vi vil diskutere begge metoder til at tilføje en tekstboks.

Brug af tegneværktøj

Placer tekstmarkøren der, hvor du vil tilføje tekstboksen i dokumentet.

Gå nu til 'Indsæt' i værktøjslinjen, vælg 'Tegning' fra menuen og klik derefter på 'Ny'.

Et tegnevindue åbnes. Klik på 'Tekstboks'-ikonet øverst for at tegne en tekstboks.

Efter at have klikket på 'Tekstboks'-ikonet, placer din markør hvor som helst, og klik og træk derefter musen for at tegne en tekstboks.

Skriv nu indholdet i tekstboksen, og klik på 'Gem og luk' øverst.

Tekstboksen føjes nu til den position, hvor tekstmarkøren oprindeligt blev placeret.

Hvis du vil redigere indholdet eller ændre dets skrifttype og stil, skal du klikke på tekstboksen og vælge 'Rediger'.

Brug af enkeltcelletabel

Udover at tilføje en tekstboks ved hjælp af tegning, kan du også tilføje en enkelt celletabel, der fungerer som en tekstboks.

Placer tekstmarkøren, hvor du vil tilføje tekstboksen. Gå nu til 'Indsæt' på værktøjslinjen, vælg 'Tabeller' fra rullemenuen og klik derefter på den første firkant, som angiver en enkelt celletabel.

Du kan begynde at skrive indholdet i tekstboksen. Yderligere kan du også ændre størrelsen på tekstboksen ved at klikke og trække kanterne i begge retninger. Ændring af skriftstørrelse og stil her svarer til resten af ​​teksten i dokumentet.

Nu hvor du har lært, hvordan du tilføjer et tekstfelt i Google Docs, kan du få dine dokumenter til at se professionelle ud ved at organisere indholdet nøjagtigt.