Sådan deltager du i et Google Meet

Som G Suite-bruger, ikke-G Suite-bruger eller gæstebruger

Midt i løbende sikkerhedsproblemer med videokonferencesoftware som Zoom, har Google nu gjort 'Google Meet' gratis at bruge for både G-suite- og ikke-G-suite-brugere indtil den 30. september 2020.

Mens muligheden for at være vært for eller starte et møde på Google Meet kun er tilgængelig for G Suite-brugere, kunne ikke-G Suite-brugere nemt deltage i et møde, når de blev inviteret.

Der er flere måder at deltage i et møde på Google Meet. Du kan deltage, selv når du ikke er en del af den organisation, der er vært for mødet, hvis du har "Mødekoden", eller med linket til at deltage i Google Meeting.

Tilmeld dig en Google Meet uden G Suite-konto

Da Google Meet udelukkende fungerer i en webbrowser, behøver du ikke installere en Google Meet-klient på din computer. Du kan bruge Chrome eller New Edge Browser til at deltage i et møde ved at åbne meet.google.com i browseren.

Brug af Google Meet Link

Eksempel på et Google Meet-link:

//meet.google.com/ath-dvjc-vug

Hvis du har et deltagelseslink til Google Meet, skal du blot åbne linket i en browser og klikke på knappen "Spørg om at deltage" for at bede værten om at lade dig deltage i mødet.

Hvis du ikke er logget ind med din Google-konto i browseren, kan du stadig deltage i mødet ved at angive dit navn først og derefter klikke på knappen 'Spørg om at deltage' på skærmen.

Brug af en Google Meet-kode

Eksempel på Google Meet-kode:ath-dvjc-vug

Hvis du har modtaget en mødekode i stedet for et deltagelseslink til et Google Meeting, skal du åbne websitet meet.google.com i enten Chrome eller Edge og klikke på knappen "Brug en mødekode" for at deltage i mødet.

Indtast 'Mødekoden' i tekstfeltet, og klik på knappen 'Fortsæt'.

Du bliver bedt om at indtaste dit navn (hvis du ikke er logget ind). Klik på knappen 'Spørg om at deltage', når du er klar til at deltage i mødet.

Tilmeld dig et Google Meet med en G Suite-konto

G Suite-brugere inden for den samme organisation eller fra andre organisationer kan bruge Google Meet "Deltagelseslink" eller "Mødekode" til at deltage i et møde, som ikke-G Suite kunne gøre. Men derudover kunne G Suite-brugere inden for den samme organisation også deltage i et Google-møde ved blot at bruge mødets kaldenavn, der er angivet af værten for mødet.

Åbn websitet meet.google.com i browseren, og log ind med din organisations G suite-konto. Klik derefter på knappen 'Deltag eller start et møde'.

Hvis du kender mødets kaldenavn, så brug det til hurtigt at deltage i mødet. Ellers kan du bruge 'Mødekoden' til at deltage i mødet som alle andre.

Klik på knappen 'Spørg om at deltage' på den næste skærm for at deltage i mødet, når du er klar.

Du kan også deltage i et møde over telefonen på Google Meet. Bed mødeværten om at give dig telefonnummeret og pinkoden.

Eksempel på "Deltag via telefon"-detaljer:

For at deltage via telefon skal du ringe +1 475-441-5157 og indtaste denne pinkode: 281 695 636#

Det er nemt at deltage i et møde på Google Meet, uanset om du er G Suite-bruger eller ej. Google Meet giver dig også mulighed for at deltage i et møde som gæst fra den browser, som Zoom ser ud til at have deaktiveret på grund af kontroverser, der udfordrer dens sikkerhed.