Sådan bruger du Attendant til Zoom-appen

Få bedre kontrol over dine Zoom-møder med denne tredjepartsapp

Zoom har været den foretrukne app for mange mennesker i år til professionelle møder og uddannelsesformål. Og selvom apps som Zoom har gjort vores liv meget nemt, når vi venter på, at tingene vender tilbage til det normale, er der ingen skade i at ønske, at de var en lille smule nemmere.

Appen 'Attendant for Zoom' er måske netop svaret på disse ønsker. Denne tredjepartsapp er et must-have for undervisere og endda professionelle, der skal administrere store møder. Det er en skam, at det ikke er en officiel udgivelse fra Zoom; måske skulle de overveje at købe det og tilføje det til deres egen liste for dets brugere. I mellemtiden kan iPhone- og iPad-brugere virkelig drage fordel af denne app til bedre at administrere deres Zoom-møder.

Hvad er Attendant for Zoom?

Attendant for Zoom er en tredjepartsapp tilgængelig fra App Store til din iPhone eller iPad. Det er beregnet til at blive brugt på en ekstra enhed, hvorfra du faktisk ikke deltager i mødet.

Som udgangspunkt, hvis du deltager i mødet fra din pc eller Mac, kan du bruge appen til mødestyring fra din iPhone/iPad. Men hvis du deltager i mødet fra selve iPhone eller iPad, ville det være yderst upraktisk og ulogisk at bruge appen fra den samme enhed. Men du kan deltage i mødet fra din iPad og bruge appen på iPhone eller omvendt.

Hvordan kan du bruge appen til at administrere dine Zoom-møder? Appen har en freemium-struktur, så du kan downloade og bruge begrænsede funktioner i appen gratis. Abonnement, som låser op for yderligere funktioner, koster $0,99/måned eller $5,99/år.

Med de gratis funktioner kan du nemt administrere lyd-/videoindstillinger for andre deltagere, slå lyden fra for andre deltagere og sænke deres hånd med et enkelt tryk, få deltagerantal, administrere deltagere fra selve nettet, slå lyden fra eller slukke for kameraet for alle andre deltagere undtagen én og meget mere.

Og til prisen for et nominelt abonnement får du yderligere funktioner som automatisk genindtastning for deltagere, der genopretter forbindelse, omdøbning af deltagere, temaikoner osv., for at nævne nogle få.

Sådan bruger du Attendant til Zoom

Gå til App Store, og download 'Attendant for Zoom'-appen på din iPhone eller iPad. Eller klik på linket nedenfor for at se App Store-fortegnelsen for appen.

få ledsager til zoom

Åbn appen og log ind på din Zoom-konto. I øjeblikket understøtter det ikke SSO eller webinar logins.

Når du nu skal være vært for et møde på Zoom, kan du deltage i mødet fra din Zoom-konto som altid fra en anden enhed end den iPhone eller iPad, du skal bruge Attendant-appen med.

Indtast derefter møde-id'et eller linket i Attendant-appen og tryk på knappen 'Deltag i møde' for også at deltage i mødet fra Attendant-appen.

Nu, for at Attendant-appen skal fungere, skal du indsætte Attendant for Zoom-kontoen i dit møde og gøre den til vært eller medvært; enten ville virke. Men uden at give Attendant-appen vært eller co-host-evner, ville appen ikke være nyttig.

Bemærk: Hvis du ikke ændrer navnet fra Attendant-appen, vil standarddeltagernavnet, når du deltager i mødet fra appen, også være 'Attendant for Zoom'. Du kan ændre visningsnavnet fra appindstillingerne. Tryk på ikonet 'Indstilling' og skift derefter navnet i feltet 'Navn'.

Når du har gjort Attendant-appen til en medvært (eller vært), kan du administrere hele mødet fra appen. Appen vil have disse separate faner:

  • Venteværelse: At administrere deltagerne i venteværelset
  • Hævede hænder: For at se og sænke deltagernes hænder med et enkelt tryk og også slå dem fra/til
  • Deltagere: Denne fane er der, hvor det meste af handlingen sker. Du kan tælle tilstedeværelse, administrere lyd-/videoindstillinger som at slukke alles kameraer eller mikrofoner, bede alle deltagere om at slå lyden til eller tænde for deres kameraer (du kan ikke tænde nogens kamera eller mikrofon, du kan kun slukke dem), mute/sluk kameraet til alle deltagere undtagen én, omdøb deltagere osv. Men nogle af disse funktioner er kun tilgængelige med Pro-abonnementet.
  • Videoer: Du kan se alle deltageres videoer på denne fane.
  • Indstillinger: For at ændre indstillingerne for appen.

For at se mulighederne som mute alle, tælle deltagelse osv., der virker for alle deltagere, skal du gå til fanen 'Deltagere' og trykke på ikonet 'Flere muligheder' (menuen med tre prikker) i øverste højre hjørne af skærmen. Indstillingsmenuen vises på din skærm; tryk på den, du vil bruge.

For at se de deltagerspecifikke muligheder som Omdøb, Fjern, Slå lyden fra for alle andre undtagen dem osv., skal du gå til fanen 'Deltagere' og trykke på navnet på den deltager, du vil have disse muligheder for. Indstillingsmenuen dukker op på skærmen med alle de tilgængelige muligheder.

Det kan være en hovedpine at skulle håndtere store møder manuelt. Appen ‘Attendant for Zoom’ er et must-have, hvis du skal være vært for og administrere store møder på Zoom. Den er nem at bruge og tilbyder så mange funktioner med selve den gratis version - det er svært at give denne videre uden mindst at prøve én gang.