Sådan opretter du et Zoom-møde i Outlook

Konfigurer Zoom-møder bekvemt fra din Outlook-kalender

Outlook kommer med en kalenderfunktion, der gør det muligt for brugeren at tilføje vigtige aftaler og Skype-møder til deres tidsplan. Det er dog mindre kendt, at man også kan oprette et Zoom-møde på Outlook ved hjælp af et tilføjelsesprogram fra Microsoft Store. Dette tilføjelsesprogram, der er tilgængeligt i Microsoft Store, kan give adgang til Zoom via din postkonto på Outlook, og du kan oprette et nyt Zoom-møde i din kalender med blot et par klik.

Sådan tilføjes Zoom til Outlook-tilføjelse

For at tilføje Zoom til din Outlook-konto skal du først åbne outlook.live.com i en webbrowser på din computer og klikke på kalenderikonet i nederste venstre hjørne af skærmen.

Når du har klikket på kalenderikonet, åbnes en ny side på din skærm, hvor du kan vælge en dato og et tidspunkt for at oprette en begivenhed. Klik på den ønskede dato, og et nyt pop op-vindue vises på din skærm, hvor du kan udfylde detaljer om mødet og gemme det som en påmindelse. Udfyld ikke mødedetaljerne endnu.

Klik på knappen 'Flere muligheder' i nederste højre hjørne af pop op-skærmen. Nogle ekstra muligheder for at tilpasse mødet vil dukke op på din skærm.

Klik på knappen mere (repræsenteret ved '...'-ikonet) på skærmens øverste panel, og vælg 'Get Add-ins' fra den udvidede menu.

Det nye vindue, der vises på din skærm, vil bestå af et stort antal tilføjelser fra Microsoft Store, som du kan tilføje til din Outlook-konto. Alt du skal gøre er at skrive 'Zoom til Outlook' i søgefeltet, som findes i øverste højre hjørne af din skærm. Du finder det nævnte tilføjelsesprogram blandt søgeresultaterne. Klik på knappen 'Tilføj' under den for at komme videre.

Når du klikker på knappen 'Tilføj', bliver du bedt om at acceptere vilkårene og privatlivspolitikken for Zoom til Outlook-tilføjelsesprogrammet. Klik på knappen 'Fortsæt' for at acceptere og fortsætte.

Dette vil med succes tilføje Zoom-tilføjelsen til din Outlook-kalender. Et nyt vindue, der giver besked om, at tilføjelsesprogrammet er blevet fastgjort oven på din e-mail og kalenderelementer for nem adgang, vil blive vist for dig. Dette vil nemt lade dig opsætte et Zoom-møde på Outlook-kalenderen. Luk vinduet.

Bemærk: Tilføjelsesprogrammet 'Zoom til Outlook' kan også tilføjes direkte fra Microsoft AppSource-butiksfortegnelsen.

Opsætning af et Zoom-møde fra Outlook

For at oprette et Zoom-møde på Outlook skal du følge de samme indledende trin som tidligere. Gå tilbage til startsiden for din Outlook-konto, og klik igen på "Kalender"-ikonet for at vælge en dato for mødet. I pop-up-planlæggeren for møder og påmindelser skal du klikke på knappen 'Flere muligheder' i nederste højre hjørne af vinduet. Mødeplanlægningsvinduet med flere muligheder vises på din skærm.

Du vil være i stand til at se Zoom-ikonet på det øverste panel i det nye planlægningsvindue. Det er det tilføjelsesprogram, du føjede til din Outlook-konto. Når du klikker på ikonet, vises en rulleliste med muligheden "Tilføj et Zoom-møde". Klik på den.

Et nyt vindue, der beder om dine Zoom-legitimationsoplysninger, vises derefter på din skærm. Udfyld dine oplysninger for at logge ind på din Zoom-konto og tilføje din mødeplan på Outlook.

Efter at have logget ind på din Zoom-konto, er det sådan, dit mødeplanlægningsvindue vil se ud. Det ville have linket og møde-id'et til mødet tilføjet til kendskabet til de mødedeltagere, som du ønsker at tilføje.

Udfyld detaljerne for mødet, og klik på 'Gem'-knappen i øverste venstre hjørne for at gemme dit Zoom-møde i Outlook-kalenderen.

Det er det. Du har nu med succes oprettet et Zoom-møde på din Microsoft Outlook-kalender ved hjælp af denne praktiske tilføjelse. Dette vil gøre det praktisk for dig at gemme og huske møder på Zoom uden at skifte platform mellem arbejde.

Kategori: Web