WordPress iOS-appen lader dig nu oprette indlæg, når du er offline

Den seneste opdatering til WordPress iOS-appen (version 12.9) giver støtte til offline-udkast. Brugere kan nu starte nye indlæg ved hjælp af appen, selv når enheden ikke har nogen internetforbindelse.

Bortset fra offline-drafting, bringer den opdaterede app også forbedringer til Post-forhåndsvisninger, Bloker-editor, Indlægslisteskærm og ny webstedsopsætning.

📋 Tjek hele ændringsloggen nedenfor:

* Offline udarbejdelse! Nogle gange har du fantastiske ideer, men ingen internetforbindelse, fordi vi endnu ikke lever i en perfekt verden. Vi har stadig heller ikke flyvende biler, men nu kan du starte nye indlæg i appen, selv når du er offline.

* Tydeligere forhåndsvisninger! Før var status for igangværende post-forhåndsvisninger skjult bag en skærmblokerende spinner. Nu er spinneren sat på plads, og status vises øverst på skærmen, så du stadig kan få adgang til resten af ​​den.

* Bedre blokke! Vi har en masse blokredigeringsforbedringer for at fjerne stødene fra udkast. Ved at trykke på et tomt editorområde oprettes der automatisk en ny afsnitsblok. Tilføjelse af en blok fra posttitlen placerer nu blokken øverst i posten, i stedet for nederst, hvor du ikke rigtig kunne se den. Og vi rettede et problem, der nogle gange fik indhold til at gå tabt, når editoren forsøgte at indlæse ikke-understøttede blokke.

* Renere postlister! Din liste over indlæg inkluderer nu en mulighed for at vise indlæg mere kompakt, så du kan se flere indlægsdetaljer på én gang. Og den har en redesignet indlæsningsskærm, for selv at vente på, at noget skal indlæses, burde være en god oplevelse.

* Glattere opsætning! Når du opretter et nyt websted, blev forhåndsvisninger nogle gange vist forkert, og processen med at tilføje et webstedsikon var ikke så ligetil, som den burde have været. Ikke ideelt, og ikke tilfældet længere.

Du kan downloade den opdaterede WordPress-app gratis på dine iPhone- og iPad-enheder fra App Store.

? Link til App Store