Apple Watch Series 4 sidder fast på Apple-logoet efter watchOS 5.1-opdatering for mange brugere

Efter en måneds beta-test gik watchOS 5.1-opdateringen live til Apple Watch sammen med udgivelsen af ​​iOS 12.1 til understøttede iOS-enheder. For de fleste Apple Watches-brugere installeres watchOS 5.1-opdateringen fint. Men for Series 4 Watch-brugere sidder opdateringen fast på Apple-logoet efter installationen.

Mange brugere har rapporteret problemet på Apples fællesskabsfora. Én bruger

gtdandy der opdaterede sit Apple Watch Series 4 til watchOS 5.1 siger:

Har brugt og nydt det nyeste Apple Watch i de sidste par uger (44 mm, med mobil). Startede opdatering via iPhone app, på en telefon som allerede var blevet opdateret.

Kontrollerede fremskridt for uropdateringen cirka 90 minutter senere, og Apple-logoet var synligt, men der blev ikke vist nogen opdateringsring. Ventede længere for at se, om uret ville fuldføre sin opdatering, men uden held. Uret reagerede ikke på skærm- eller enkeltknaptryk, så jeg prøvede en hård nulstilling. Uret nulstilles, men sidder fast og viser apple-logo.

Vil sandsynligvis besøge en Apple-butik i morgen.

En anden bruger zackfromaurora siger, at han ventede i 5 timer på at få sit Apple Watch-serie 4 til at starte, men det sidder bare permanent fast ved Apple-logoet.

Hvis du ejer et Apple Watch serie 4, råder vi dig til ikke at opdatere til watchOS 5.1, før Apple har løst problemet. For folk, der allerede har opdateret og sidder fast ved Apple-logoet, skal du besøge en Apple Store for at få repareret dit ur.