Sådan rettes fejlen "Face ID er ikke tilgængelig" i iOS 12

iOS 12-opdateringen til iPhone- og iPad-enheder er ret hurtig og stabil. Men mange iPhone X-brugere har problemer med at bruge Face ID efter at have installeret iOS 12 på deres enhed. Når du forsøger at konfigurere Face ID, bliver enheden ved med at sende fejlen "Face ID is Not Available".

Problemet er dog ikke udbredt. Kun få brugere har Face ID-problem på iOS 12. Vi har iOS 12 kørende på vores iPhone X gennem alle udgivelserne indtil videre, men vi har aldrig haft problemer med at bruge Face ID på vores enhed.

Uanset hvad, hvis du har lignende problemer på din iPhone X, er nulstilling af Face ID-indstillingerne en løsning. Men hvis nulstilling ikke løser problemet, får du muligvis fejlmeddelelsen "Face ID is Not Available" på din enhed, når du prøver at konfigurere Face ID igen. Og desværre er en komplet fabriksnulstilling af din iPhone X den eneste løsning til at rette Face ID.

Ret fejlen "Face ID er ikke tilgængelig" i iOS 12 ved at nulstille iPhone X

  1. Vær sikker på at du sikkerhedskopiere din iPhone via iTunes eller iCloud.
  2. Gå til Indstillinger » Generelt » Nulstil.
  3. Vælg Slet alt indhold og indstillinger.
  4. Hvis du har iCloud aktiveret, får du en pop op til Afslut upload og slet derefter, hvis dokumenter og data ikke uploades til iCloud. Vælg det.
  5. Indtast dit Adgangskode og Begrænsninger adgangskode (hvis du bliver spurgt).
  6. Tryk til sidst på Slet iPhone for at nulstille den.

Når du har nulstillet din iPhone X, skal du gendanne den fra den iCloud- eller iTunes-sikkerhedskopi, du tog, før du udførte fabriksindstillingen. Skål!

Kategori: iOS