8 grunde til at du bør se Wentworth efter Netflix Original OITNB

Netflix's Original Orange is the New Black aka OITNB er et kvindefængselsdrama, fyldt med humor, hvilket gør det til et let ur. Men hvis du er på udkig efter et mørkere, mere grusomt og mere realistisk syn på fængselslivet, bør du bestemt gå efter det australske show Wentworth. Med alle 6 sæsoner, der streames nu på Netflix, er her de 8 bedste grunde til, hvorfor du bør inkludere denne serie på din overvågningsliste.

Det er realistisk

Hver episode af Wentworth er fyldt med vold - spækket med narkotikasmugling, bandekrige, voldtægt, endda mord og lemlæstelse. Dette giver os et reelt indblik i, hvordan et topsikret kvindefængsel faktisk ser ud. Nogle gange bliver scenerne så forfærdelige, at en normal seer næsten kan finde det uudholdeligt at se.

Kvinderne er slemme

Kvinder i Wentworth portrætteres som sande kriminelle og ikke blot ofre for sociale årsager. De er dårlige! Da Bea Smith bliver fængslet anklaget for mord, ser vi, hvordan hendes karakter langsomt udvikler sig til at omfavne hendes mørkere side. Og showet handler ikke kun om hende. Den handler om hendes rival Franky, den skumle guvernør Fergusson, den sympatiske Liz og andre. Hver karakter får dig til at føle, at det faktisk ville være sådan, livet ville være i et fængsel.

Det er perfekt til Binge Watch

Hver sæson af Wentworth har en definitiv afslutning. Der er ingen løse ender, og seerne bliver ikke hængende. Desuden har skaberne sørget for, at historien ikke trækker i langdrag. Konflikter løses hurtigt, og spørgsmål besvares efter din tilfredshed.

Rollelisten er fabelagtig

Hver karakter i Wentworth har gjort et fantastisk stykke arbejde. Det være sig offeret, der blev kriger, der blev tophund – Bea Smith, alfa-kvinden – Franky, den uskyldige Doreen, tegneserien Boomer eller den moderlige Liz – hver fange er så sømløst skabt. Wentworth er også lykkedes med at give os den bedste skurk nogensinde - som vi elsker at hade - den sadistiske guvernør Joan Fergusson. Selv vagterne har deres egne hemmeligheder og skyld - hvilket gør Wentworth til et vidunderligt, karakterdrevet show.

Det er en arv

Wentworth er baseret på Prisoner - det originale show, der kørte i 692 episoder - hvilket gør det til et ikonisk, internationalt show. Og skaberne af Wentworth har ikke kun hyldet originalen trofast, men har uden tvivl også forbedret den.

Det er uforudsigeligt

Skaberne af Wentworth har sørget for, at plottet aldrig er forudsigeligt. Den første sæson havde 3 chokerende dødsfald - og ændrede dermed hele handlingsforløbet. Så du kan ikke gætte, hvem der ville gå næste gang. Når alt kommer til alt, er hovedmantraet i dette show - dræb eller bliv dræbt.

Det er til både mænd og kvinder

At være et kvindecentreret show gør ikke Wentworth til et show, der kun passer til det mere retfærdige køn. Det kan også nydes af mænd. Alle kan nyde og relatere til dette show, og det vil give dig en masse at diskutere med hvem du beslutter dig for at se det med.

Det er også følelsesmæssigt

Udover bande-tæsk og konspirationer danner kvinderne også stærke venskabsbånd inden for fængslets mure. Følelsernes rutsjebanetur vil få dig til at grine, græde og blive rigtig ked af det - alt sammen på samme tid. Ikke to episoder er ens og vil ikke være i stand til at beskrive din følelsesmæssige tilstand før slutningen af ​​den.

Så hvis du ikke har givet det et ur endnu, bør du starte med det samme. Wentworth kan og ville ikke skuffe nogen (NOGENSINDE)!

Kategori: TV