Sådan tilpasser du din Brawler i Lego Brawls

Lego Brawls er nu tilgængelig for iPhone- og iPad-brugere med lanceringen af ​​Apple Arcade. Spillet er en online multiplayer, hvor folk enten kan spille i hold som 4 mod 4 eller spille mod alle i otte spillere. Det er spændende med spændende niveauer af tilpasning til Lego-figurerne.

Lego har altid handlet om at tilpasse og bygge din fantasi ud med farverige klodser. I Lego Brawls leger du med Lego-figurer, som er lige så tilpasselige, som de kommer.

For at tilpasse en spiller a.k.a brawler i Lego Brawls, skal du åbne spillet på din iPhone eller iPad og trykke på navnet på brawleren nederst til venstre på skærmen.

Som nybegynder har du lov til at oprette op til tre Brawlere. Tryk på det andet "+"-ikon, hvis du er her for at oprette en ny slagsmålsspiller fra bunden, ELLER tryk på knappen Tilpas (et 🔧 Værktøjsikon) øverst til venstre på en eksisterende slagsmålsspiller, du ønsker at tilpasse. Vi vil tilpasse en eksisterende brawler af hensyn til denne artikel.

Du kan ændre alle mulige ting i slagsmålets omklædningsrum. Skift hat, ansigt, kappe, kropskunst, ben, tilbehør, våben, cykel, raketter osv. individuelt ved at vælge hver varekategori fra de lodrette felter til venstre og de tilgængelige varer til højre.

For at ændre den fulde påklædning af slagsmålet med et enkelt klik. Tryk på brawler-stjerneikonet i højre side af brawlerens hoved, og vælg derefter et look fra tilgængelige muligheder i højre side af skærmen.

Ændring af slagsmålerens navn

Du kan ikke indstille et brugerdefineret navn efter eget valg til din Brawler, men du kan vælge et fra de forskellige foruddefinerede brawler-navne.

Tryk på feltet 🎲-ikonet nær højre fod af slagsmåleren for at generere et tilfældigt navn til din slagsmålsspiller. Det tilfældige navn vil sandsynligvis være baseret på stilen på den slagsmålsspiller, du tilpasser.

Du har muligvis lagt mærke til en masse låste genstande til at tilpasse en slagsmål, og der er intet køb i appen ting for at låse genstande op i Lego Brawls. Disse låste genstande låses kun op gennem præstationer og spilfremskridt. Så gå og spil og vind spil med dine venner og fremmede for at låse op for flere tilpasningsmuligheder for din brawler.