Sådan stopper du iPhone i at synkronisere med iTunes, når den er tilsluttet computeren

Automatisk synkronisering er en af ​​de mest nyttige funktioner i iTunes. Det sørger for, at dine data på iPhone er sikkerhedskopieret på din computer. Men hvis du alligevel bruger iCloud-sikkerhedskopi og ikke vil have, at iTunes skal nage dig, hver gang du tilslutter din iPhone til din computer, kan deaktivering af automatisk synkronisering muligvis give dig lidt ro.

iTunes kan synkronisere med din computer både trådløst og automatisk, når den er tilsluttet. Hvis du ikke vil synkronisere via en kabelforbindelse, kan du vælge at synkronisere iTunes trådløst med din iPhone, når både din computer og din iPhone er tilsluttet det samme netværk . Trådløs synkronisering er ikke automatisk (sandsynligvis for at spare iPhone-batteri), så du har også mulighed for at synkronisere efter din vilje.

Deaktiverer iTunes automatisk synkronisering til iPhone

Åbn iTunes på din computer, og tilslut din iPhone til den ved hjælp af et USB til lyskabel. Klik derefter på iPhone-ikonet i iTunes-navigationslinjen for at åbne iPhone-administrationsskærmen i iTunes.

På iPhone-oversigtsskærmen i iTunes skal du rulle til bunden, indtil du ser Muligheder boks. Her skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet for Skift automatisk, når denne iPhone er tilsluttet mulighed.

Når du har fjernet markeringen af ​​indstillingen for automatisk synkronisering, skal du klikke på ansøge knappen nederst i iTunes-vinduet.

Det er det. Din iPhone vil ikke længere begynde at synkronisere automatisk, når du tilslutter den til din computer. Dette vil også forhindre iTunes i at åbne, når du tilslutter din iPhone.

Vi anbefaler, at du aktiverer "Synkroniser med denne iPhone over Wi-Fi". selvom. Hvis din computer og iPhone ofte er forbundet til det samme netværk, kan du synkronisere din iPhone trådløst til din computer med et enkelt klik.

Hvornår Synkroniser med denne iPhone via Wi-Fi indstillingen er aktiveret, alt hvad du skal gøre for at begynde at synkronisere trådløst er at klikke på knappen Synkroniser nederst i iTunes-vinduet, når du vil synkronisere din iPhone til din computer.

Du vil være i stand til at overvåge synkroniseringsfremskridtet øverst i midten af ​​iTunes-vinduet.

? Skål!