Sådan tvinges mørk tilstand på ethvert websted i Chrome

Det Chrome 78 version bringer understøttelse af tvungen mørk tilstand på webindhold, som i det væsentlige får hvert websted til at gengives med et mørkt tema i browseren. Selv når et websted er designet med hvid baggrund og sort tekst, vil den nye tvungne Dark Mode i Chrome få det til at gengives med sort baggrund og hvid tekst.

Denne nye Dark Mode-funktion gælder kun for websteder, du besøger. Det ændrer ikke dit Chrome-tema til mørke farver. Det er også i øjeblikket en beta-funktion og er kun tilgængelig via Chromes eksperimentelle funktionssektion.

Du kan aktivere den eksperimentelle funktion "Force Dark Mode on Web Contents" ved at gå til chrome://flag URL i browseren.

Siden med eksperimentelle funktioner i Chrome

Klik inde i feltet "Søg flag", og skriv "Force Dark Mode on Web Contents". Dette vil bortfiltrere alle eksperimentelle funktioner undtagen den, vi skal aktivere.

Søge efter

Klik på rullemenuen ud for den eksperimentelle funktion, og vælg "Aktiveret" blandt de tilgængelige muligheder.

Aktiver

Lige efter du har valgt "Aktiveret" fra rullemenuen, vises en "Genstart"-knap nederst på siden med Chrome-eksperimenter. Klik på den for at genstarte Chrome og lad mørket råde overalt på internettet.

Genstart Chrome for at aktivere eksperimentelle funktioner

Efter genstart vil du bemærke, at siden Eksperimenter er mørk. Og hvert websted, du åbner i browseren, åbnes nu med et mørkere tema.

Lad os tage et kig på nogle af de mest populære websteder i Dark Mode.

Google.com

Google Søg i mørk tilstand på Chrome

Wikipedia.org

Wikipedia i mørk tilstand på Chrome

Amazon.com

Amazon i mørk tilstand på Chrome

Medium.com

Medium i mørk tilstand på Chrome

? Skål!

Kategori: Web