Sådan signerer du en PDF på Mac

Signer PDF-dokumenter uden at udskrive

Hvis du bruger din Mac til arbejde, har du måske ofte brug for at signere PDF-filer. Vi ved alle, hvor kedelig en opgave det er at udskrive filen, underskrive den og derefter scanne eller tage et billede af den, så du kan sende den. Heldigvis tænkte Apple på dette og gav Mac-brugere en bedre løsning.

På en Mac kan du hurtigt signere en PDF-fil ved hjælp af Preview-appen, og der er to metoder til at gøre det. Tjek dem ud nedenfor.

Signer PDF ved hjælp af din Macs kamera

Dobbeltklik på den PDF-fil, du vil underskrive, og som standard skal den åbne i Preview-appen. Når filen er indlæst, skal du klikke på 'Signatur'-ikonet på værktøjslinjen og derefter vælge indstillingen 'Kamera'.

Tag nu et hvidt papir og en pen, og sæt din signatur på det. Hold derefter din signatur på papiret foran kameraet. Du skal ikke bekymre dig om det omvendte billede, forhåndsvisning vil rette det, når det fanger signaturen.

Når kameraet fanger signaturen, vil det vise den på skærmen. Vær dog tålmodig. Det kan tage et stykke tid. Når det vises på skærmen, skal du kontrollere, at det er korrekt scannet og klikke på knappen 'Udført'.

Hvis den fangede signatur ikke virker korrekt eller tydelig nok, skal du klikke på knappen 'Slet' (til venstre), og softwaren vil forsøge at genfange signaturen.

Du kan også bruge 'Menulinjen' i Preview-appen til at få vist kameraoptagelsesskærmen.

Gå til Værktøjer » Anmærk » Signaturer, og vælg muligheden 'Administrer signaturer'. Klik derefter på knappen 'Kamera' og følg de samme trin som nævnt ovenfor.

Signer PDF ved hjælp af pegefeltet på din Mac

Hvis du tror, ​​du kan tegne en god signatur ved hjælp af pegefeltet på din Macbook, er der også en mulighed for det i Preview-appen.

For at komme i gang skal du åbne den PDF-fil, du vil underskrive. Det skal som standard åbne i Preview-appen. Klik på 'Signatur'-ikonet, og klik derefter på 'Trackpad'-knappen på pop-up-skærmen. Til sidst skal du klikke på området "Klik her for at begynde".

Nu skal du tegne din signatur på pegefeltet med fingeren, du kan også bruge en Apple Pencil, hvis du har en. Når du er færdig, skal du trykke på en vilkårlig tast på tastaturet for at afslutte.

Hvis signaturen ser god nok ud, skal du klikke på knappen 'Udført'.

Hvis signaturen ikke virker imponerende nok, skal du klikke på knappen 'Slet' og prøve igen.

Konklusion

Mens 'Trackpad'-metoden er hurtigere, er kameraoptagelsen mere nøjagtig og temmelig naturligt udseende måde at signere en PDF-fil på Mac.

Når det er sagt, kan du også bruge gratis værktøjer som PDF24 til digitalt at signere en PDF-fil online.

Kategori: Mac