Sådan installeres Microsoft Teams på Ubuntu 20.04

2 måder at downloade og installere Microsoft Teams på en Ubuntu-maskine

Microsoft Teams er en fantastisk samarbejdssoftware med funktioner såsom vedvarende chat på arbejdspladsen, videomøder og fillagring. Teams vil erstatte Skype for business, da Microsoft planlægger at afslutte supporten til det den 31. juli 2021.

Microsoft Teams er officielt tilgængeligt på Linux-distributioner, og det understøtter alle Teams' kernefunktioner på platformen. Da den er den første Microsoft 365-app, der kommer på Linux, har den meget at bevise.

I denne artikel vil vi se på, hvordan du installerer Microsoft Teams på Ubuntu 20.04.

Installer Microsoft Teams fra kommandolinjen

For at installere Microsoft Teams ved hjælp af terminalen, skal du tilføje Microsoft Teams pakkelager til dit system. Derudover har vi brug for et værktøj kaldet krølle for at hente depotfilen.

For at installere curl skal du først åbne terminalen vha Ctrl+Alt+T og løb:

sudo apt install curl

En gang krølle installationen er fuldført, kan vi tilføje Microsoft Teams-pakkelageret. For at gøre det skal du køre følgende kommando:

curl //packages.microsoft.com/keys/microsoft.asc | sudo apt-key add - sudo sh -c 'echo "deb [arch=amd64] //packages.microsoft.com/repos/ms-teams stabil main" > /etc/apt/sources.list.d/teams.list '

Ovenstående kommando vil downloade Microsoft Teams-pakkeopbevaringskildefilen og tilføje den til Ubuntu-softwarekildelisten. Nu kan vi installere Teams efter opdatering af depotpakkelisterne. For at gøre det skal du køre:

sudo apt opdatering

Nu hvor vi har opdateret lagerpakkelisterne, kan vi installere Microsoft Teams ved blot at køre:

sudo apt install teams

Ovenstående kommando vil installere Microsoft Teams på din Ubuntu 20.04-maskine, og den vil også automatisk opgradere, når du opdaterer dit Ubuntu 20.04-system.

Download og installer Microsoft Teams fra Microsofts websted

Hvis du ikke er fan af at bruge terminalen, kan du blot downloade og installere Microsoft Teams-appen fra den officielle downloadside.

Gå til teams.microsoft.com/download i en webbrowser. Rul derefter ned for at se afsnittet "Download Teams til arbejde på dit skrivebord" og klik på knappen "Linux DEB (64-bit)".

Dine teams_***_amd64.deb vil snart blive downloadet. Gå derefter til din download-mappe og dobbeltklik på teams_***_amd64.deb fil.

Når installationsvinduet åbner, skal du trykke på 'Installer'-knappen for at installere Teams-appen på din Ubuntu-maskine.

Hvis du bliver bedt om at godkende installationen, skal du indtaste din brugeradgangskode for at fortsætte med installationen.

Installation af deb pakken vil også installere Microsoft Teams-pakkelageret på dit system. Det opdateres automatisk, hver gang du opdaterer dit system, og du vil også være i stand til at bruge sudo apt install teams kommando for at installere teams fra kommandolinjen i fremtiden.