Sådan skjuler eller fjerner du chatten 'Møde med...' fra Teams Chat på Windows 11

Vær ikke bange! Der er en ligetil løsning til at skjule de irriterende mødechats.

Chat-appen i Windows 11 er en fantastisk måde at kommunikere med andre på uden at skulle åbne nogen app. En lite version af Microsoft Teams personlig, det er et sted, hvor du kan skabe og skabe forbindelser. Du kan oprette forbindelse til dine venner og familie i et snuptag i Windows 11, alt takket være Chat-appen.

Men når du bruger Chat-appen, kan der være nogle gener. Som en 'Møde med [dit navn]'-chat-tråd, der dukker op i chat-udfaldsvinduet. Hver gang du starter et møde ved at bruge knappen 'Mød' i Chat-appen, opretter Microsoft Teams en ny chattråd.

Det er selvfølgelig ikke altid til gene. Det har mødechatten, og mange gange vil du finde dig selv at gå tilbage til en mødechat for at finde noget vigtigt. Men ikke altid. Og nogle gange, selv når chatten er tom, hænger tråden bare der. Det er dyrbar ejendom, som ellers kunne være optaget af dine kontakter eller grupper, som du gerne vil have kontakt med med det samme. Det kan være rigtig irriterende.

Heldigvis er der en helt simpel løsning på dette problem. Og det tager kun et minut! Klik på knappen 'Åbn Microsoft Teams' nederst i chatvinduet for at åbne appen.

Gå derefter til 'Chat' fra navigationsruden til venstre.

Dine chats åbnes. Gå til chatpanelet, der viser alle dine chattråde, og find de chats, du gerne vil slippe af med (midlertidigt eller permanent).

Hold markøren over chatten, og et 'Flere muligheder'-ikon (menu med tre prikker) vises; klik på den.

Vælg derefter 'Skjul' fra menuen, der vises.

Chatten vil ikke kun være skjult fra chatlisten i Microsoft Teams-appen, men også fra Chat-appen på proceslinjen.

Når du skjuler en chat, forbliver den skjult, indtil nogen sender en ny besked til den. Du kan også selv få det vist til enhver tid. Så det kommer ikke i vejen for dig i Chat-appen, men det vil ikke være permanent væk.

Du kan også slette permanent. Vælg 'Slet' fra menuen 'Flere muligheder'.

For at vise en chat, skal du gå til 'Søg'-linjen øverst i Teams-appen og søge efter en person eller en sætning, der er i chatten.

Klik på beskeden fra søgeresultaterne.

Chatten åbnes. Klik derefter på ikonet 'Flere muligheder' fra chatpanelet igen. Men denne gang skal du vælge 'Vis' fra menuen.

Hvis nogen har sendt en ny besked til chatten, vises den automatisk på chatlisten, så du ikke behøver at søge efter den. Men du bliver stadig nødt til manuelt at vise det fra menuen Flere muligheder. Ellers, når du læser den nye besked og kommer ud af chatten, gemmer den sig automatisk igen.

At få hele dit chat-udfaldsvindue fyldt med unødvendige mødechats kan besejre hele pointen med Chat-appen. Hvis dine kontakter ikke er tilgængelige til at chatte eller ringe fra selve chatvinduet, hvad er så meningen. Heldigvis kan du stadig få styr på tingene.