Sådan skjuler og skjuler du samtaler i Google Chat

Google Chat blev udgivet i år 2017 og har vundet enorm popularitet siden lanceringen. En af hovedårsagerne bag den rasende popularitet var den venlige og ligetil grænseflade. Det blev tidligere kaldt Google Hangout Chat.

Google Chat tilbyder funktionen til at skjule samtaler, man ikke finder interessante. Det er en populær funktion, men alligevel har mange brugere svært ved at skjule og skjule samtaler. I denne artikel vil vi se, hvordan du viser samtaler i Google Chat. Før vi gør det, skal vi vide, hvordan vi skjuler en samtale.

Skjuler en samtale i Google Chat

For at skjule en samtale skal du åbne Google Chat i din browser eller bruge dens applikation. Klik på de tre lodrette prikker foran navnet på den person, hvis chat du vil deaktivere, og vælg derefter 'Skjul samtale'.

Samtalen er nu skjult og ikke synlig i chatsektionen.

Visning af en samtale i Google Chat

For at vise en samtale skal du søge efter navnet på den person, hvis chat du vil vise, i 'Find personer og rum' og derefter vælge det.

Når du klikker på navnet, bliver samtalen synlig i chatsektionen.

Proceduren til at skjule og vise en samtale er enkel i Google Chat og tager ikke mere end et minut. Nu hvor du har lært det, kan du begynde at skjule ikke-vigtige samtaler på Google Chat og vise dem, når du vil.