5 Google Meet-tilføjelser til Firefox for at forbedre dine møder

Bruger du Google Meet på Firefox? Disse tilføjelser er her for at hjælpe!

Tilføjelser er en fantastisk måde at fremskynde arbejdet og også forbedre det. Når det kommer til Google Meet, er der et par tilføjelser, der helt sikkert vil forenkle og forbedre effektiviteten af ​​dit virtuelle klasseværelse. Hvis du har læst vores artikel om Chrome-udvidelser til Google Meet og følt dig lidt udenfor, hvis du ikke er en Chrome-bruger, så fortvivl ikke. Denne artikel dækker de fem bedste Firefox-tilføjelser til Google Meet.

Bemærk: De fleste af disse tilføjelser er stadig i de begyndende udviklingsstadier og er muligvis ikke så smarte. Ikke desto mindre er de fantastiske måder at booste ydeevnen af ​​Google Meet på Firefox.

Google Meet Grid View

Google Meet kan ikke fremvise alle deltagere i større møder med mere end 16 medlemmer. Denne tilføjelse udfylder dette hul. Google Meet Grid View-tilføjelsen til Firefox muliggør en fuldskærmsvisning af alle deltagerne i et bestemt møde.

Denne tilføjelse har også en mulighed for kun at vise deltagerne med en video. Grid View-indstillingen kan vælges som standardvalg i denne tilføjelse. Desuden kan du også fremhæve de aktuelle højttalere og tilføje eller ikke tilføje din egen video i gitteret. Lærere kan nemt fjerne, skjule, slå lyden fra og endda fastgøre enhver af deltagerne ved hjælp af denne tilføjelse. De ville dog ikke være i stand til at slå lyden til for nogen af ​​dem.

Da Google Meet Grid View tvinger alle videoer fra et mødedeltagere, kan det nogle gange have en negativ indvirkning på funktionens overordnede effektivitet i tilfælde af større møder.

Download tilføjelse

Google Meet Deltagelse

Google Meet Attendance-tilføjelsen er især nyttig for skoler og lærere til automatisk at tage deltagelse af elever i en klasse. Tilføjelsen vil logge navnene på deltagerne, når de deltager i mødet, og hvis læreren har forudkonfigureret elevnavne i tilføjelsesindstillingerne, vil den matche deltagernes navne med elevernes navneliste fra læreren og ✔ 'sæt kryds' ved navnene på de elever, der matcher, eller sæt et '?' ud for deltagernavnet, hvis navn ikke er på den forudkonfigurerede liste.

Denne tilføjelse har også et par flere funktioner, såsom at rydde en given klasseliste eller endda fjerne de automatiske tilstedeværelsesmarkeringer. Der er også mulighed for at skjule deltagerlisten fra et igangværende møde. Dette kan gøres ved at klikke på "flueben" nederst i en live Google Meet-session.

Download tilføjelse

Google Meet Easy Mute

Google Meet Easy Mute-tilføjelsen er en fantastisk måde til øjeblikkeligt at slå lyden fra under en Google Meet-session. Denne knap vises ved siden af ​​søgefeltet sammen med andre installerede tilføjelser. Brugere skal dog gå ind på den særlige mødeside, de ønsker at slå lyden fra, og klikke på denne knap. Brug af denne knap på andre sider vil ikke slå lyden fra for en ønsket Google Meet-session.

Denne tilføjelse viser også antallet af igangværende Google Meets på mute-knappen. Der er en indikation af, hvor mange møder der er slået fra, og hvor mange der ikke er så godt. Et rødt dæmpet skilt vil betyde, at alle Google Meet-sessioner er slået fra, mens et grønt skilt vil betyde, at ingen af ​​sessionerne er dæmpet. Et blåt skilt indikerer dog, at kun nogle møder er slået fra.

Download tilføjelse

Skjul Google Meet-knapper

Tilføjelsen 'Skjul Google Meet Buttons' til Firefox ville hjælpe med at løse det irriterende problem med at se Google Meet-indstillingerne i Gmail. Denne Google Meet-sektion vises mellem etiketterne og chatområdet på Gmail-sidebjælken og skubber dermed chatten længere nede. Denne tilføjelse ville hjælpe med at fjerne denne Google Meet-sektion på Gmail. Den kan også bruges til at skjule Meet-knapperne i Google Kalender.

Download tilføjelse

Mørkt tema til Google Meet

Dark Theme for Google Meet-tilføjelsen er en knap med et enkelt klik (ved siden af ​​adresselinjen), som du kan bruge til at skifte mellem lyst og mørkt tema i Google Meet. Dette mørke tema ville sprede sig over Google Meet-hovedsiden, indstillinger og endda menuen. Dette er dog relativt en nyere tilføjelse til listen over Firefox Add-on til Google Meet. Derfor kan det have nogle fejl i sig, hvilket fører til ukorrekt anvendelse af det mørke tema.

Download tilføjelse

Håber disse tilføjelser forbedrer din Google Meet-oplevelse på Firefox. Selvom de fleste af disse tilføjelser har et par flere eller mange flere opdateringer på vej, skal du ikke miste modet. De ville alle være fuldt funktionelle og udviklet på ingen tid!

Kategori: Web