Hvad betyder personligt møde-id på zoom, og hvordan man bruger det

Ingen besvær med at dele Zoom møde-id-invitation hver gang

Når du bruger Zoom til at have tilbagevendende møder med den samme gruppe mennesker, er et problem, du kan støde på, at skulle dele et nyt møde-id hver gang. En simpel indstilling på Zoom kan eliminere dette problem én gang for alle.

Zooms personlige møde-id eller PMI er løsningen på dette problem, som fjerner behovet for at dele mødeinvitationer igen og igen. Lad os diskutere denne funktion yderligere.

Hvad er personligt møde-id på Zoom?

Zoom giver et unikt møde-id til hver konto. Dette unikke 10-cifrede ID er i modsætning til det tilbagevendende møde-id, der bliver ved med at ændre sig ved hvert møde. Det personlige møde-id er det mødenummer, der er knyttet til din konto. Så hvis du ændrer dine indstillinger til personligt møde-id, vil alle dine møder have det samme ID. Dette vil løse problemet med at dele et nyt mødelink eller id med den samme gruppe mennesker, som du ofte mødes med. Du kan derefter dele dit ID én gang, og hver gang du har en konference, kan deltagere deltage med det samme link.

Det er dog bedre ikke at bruge det personlige møde-id til engangsmøder, da det mindsker din kontos privatliv og sikkerhed.

Sådan bruger du personligt møde-id i Zoom

Det er ret nemt at bruge dit personlige møde-id til alle dine Zoom-møder. For at indstille dit personlige møde-id som standard, skal du åbne Zoom-appens startside. Under 'Nyt møde'-ikonet finder du en drop-down pil, klik på den. Fra den udvidede liste skal du markere afkrydsningsfeltet 'Brug mit personlige møde-id (PMI)'.

Du har nu ændret dine møde-id-indstillinger. Når du nu starter et nyt møde, skal du blot kopiere invitationen eller invitationslinket til mødet og dele det med alle medlemmerne i det tilbagevendende møde én gang. De vil være i stand til at deltage i mødet med det samme link, hver gang du er vært for et.

For at kopiere invitationen uden at starte mødet, klik på fanen 'Møder' i Zoom-appen. Klik derefter på knappen 'Kopiér invitation' og send den til dine meddeltagere via mail eller messenger.

For at kopiere invitationen efter at have startet et møde, klik på knappen 'Deltagere' i nederste panel på mødeskærmen.

Klik derefter på knappen 'Inviter' nederst i højre panel. Dette åbner et pop op-vindue på din skærm. Klik på 'Kopier invitationslink' eller 'Kopiér invitation' nederst i vinduet og del det med alle deltagerne.

Nyd forelæsningsrækker eller arbejdsmøder med dine teammedlemmer nu bekvemt med denne funktion.