Sådan sletter eller annullerer du din Zoom-konto

Den nemme og ligetil måde at afslutte en Zoom-konto på

Når du har brug for at slette din konto fra en hvilken som helst applikation eller webplatform, kan det være besværligt at finde ud af, at afslut-knappen. Nogle ubesværede instruktioner om det samme kan være nyttige i sådan en situation.

Hvis du leder efter en måde at annullere eller slette din Zoom-konto på, er det netop her, du finder den ubesværede procedure.

Sletning af en Zoom-konto

For at annullere din konto på Zoom skal du starte med at starte Zoom-applikationen på dit skrivebord. I øverste højre hjørne finder du knappen ‘Indstillinger’.

På skærmen Zoomindstillinger, der åbnes, skal du klikke på linket 'Se flere indstillinger' nederst i vinduet.

Hvis du klikker på Vis flere indstillinger, åbnes Zooms login-side automatisk på din webbrowser. Udfyld dine loginoplysninger for at komme videre.

Efter at have logget ind på din konto på din webbrowser, vil indstillingssiden med mange flere indstillingsmuligheder dukke op, som ikke er tilgængelige i desktopapplikationen.

Inde i Admin-sektionen i venstre panel skal du klikke på rullepilen 'Kontostyring' og vælge 'Kontoprofil' fra de udvidede muligheder.

Til sidst, fra indstillingsskærmen 'Kontoprofil', skal du klikke på knappen 'Afslut min konto' i midten af ​​siden.

Når du har klikket på indstillingen 'Afslut min konto', skal du bekræfte, at du virkelig ønsker at slette din Zoom-konto ved at klikke på knappen 'Ja' i pop op-vinduet.

Det er alt! Din Zoom-konto vil straks blive slettet, når du følger denne problemfri procedure.

Bemærk: Hvis du er en betalt Zoom-bruger (Licenseret), eller din Zoom-konto er knyttet til en organisationskonto, vil du ikke se indstillingen 'Afslut min konto' på din Zoom-kontoindstillingsside. Du skal enten opsige dit Zoom-abonnement eller forlade den organisation, din konto er en del af, for at kunne slette din konto.