iPhone X oplader ikke eller sidder fast på 80 % batteri? Sådan løser du det

Mange brugere har klaget over, at deres iPhone X ikke oplader mere end 80 % batterikapacitet. Brugere synes at tro, at deres telefon har et defekt batteri, og at det sidder fast på 80 %. Men det er faktisk en softwarefunktion på din iPhone X for at forlænge batteriets levetid.

Det er ret almindeligt, at din iPhone X bliver varmere under opladning, men når den bliver for varmt, begrænser softwaren på telefonen batteriets opladningskapacitet til 80 procent. Dette sikrer sikkerheden af ​​batteriet såvel som enhedens interne hardware. Når din telefons temperatur kommer tilbage til normal, genoptager den opladningen.

Sådan repareres iPhone X, der ikke oplader mere end 80 % batteri

Når din iPhone X ikke oplader eller har siddet fast på 80 % batteri, er chancerne højst sandsynligt, at den bliver varm.

  1. Tag din iPhone X ud af opladningskablet.
  2. Sluk den, hvis det er muligt, eller genstart og hold inaktiv i 15-20 minutter, eller indtil telefonens temperatur kommer tilbage til normal.
  3. Når temperaturen falder, skal du tilslutte din iPhone X til opladningskablet igen. Den skulle oplades til 100 procent nu.

Hvis dette bliver ved med at ske på din iPhone, vil du måske se på andre årsager til din telefons overophedningsproblem.

Tip: Hver gang du finder din iPhone overophedet uden nogen åbenbar grund, genstart den straks. Dette vil stoppe enhver tjeneste/aktivitet, der får din iPhone til at overophedes.