'Ingen service' på din iPhone efter opdatering af iOS 11.4.1? Her er en rettelse

Apple udgav iOS 11.4.1-opdateringen for et stykke tid tilbage efter mange tests i beta-udgivelserne. Opdateringen er rettet mod stabilitetsforbedringer og fejlrettelser, men for visse brugere bryder iOS 11.4.1 ting mere end at rette.

Mange brugere har rapporteret "Ingen service"-problem på deres iPhone efter opdatering til iOS 11.4.1. Enheden ville ikke registrere til noget netværk. Endnu værre, nogle få brugere ser også fejlen "iPhone ikke aktiveret" på deres enheder.

Hvis du ser "Ingen service" på din iPhone, der kører iOS 11.4.1, er den simple rettelse, der har virket for mange, at genstart iPhone. En genstart ville løse "iPhone ikke aktiveret" samt "Ingen service" i statuslinjen.

Genstart din iPhone

Den enkle måde at udføre en genstart på din iPhone er at Sluk den og tænd derefter igen. Men hvis du gerne vil lave en tvungen genstart, er nedenfor en hurtig guide:

  1. Tryk og slip Lydstyrke op knap én gang.
  2. Tryk og slip Skrue ned knap én gang.
  3. Tryk på og hold sideknappen nede indtil du ser Apple-logoet på skærmen.

Når du har genstartet din iPhone, skulle fejlen 'Ingen service' være væk og skulle være i stand til at foretage og modtage opkald på din iPhone igen. Hvis ikke, så er det sandsynligvis vores eneste håb at udføre en fabriksnulstilling på din iPhone.

Nulstil din iPhone

  1. Vær sikker på at du sikkerhedskopiere din iPhone via iTunes eller iCloud.
  2. Gå til Indstillinger » Generelt » Nulstil.
  3. Vælg Slet alt indhold og indstillinger.
  4. Hvis du har iCloud aktiveret, får du en pop op til Afslut upload og slet derefter, hvis dokumenter og data ikke uploades til iCloud. Vælg det.
  5. Indtast dit Adgangskode og Begrænsninger adgangskode (hvis du bliver spurgt).
  6. Tryk til sidst på Slet iPhone for at nulstille den.

Efter nulstilling skal du gendanne din iPhone fra iTunes/iCloud-sikkerhedskopien. Og alt skulle være tilbage til det normale. 'Ingen service'-spørgsmålet vil være væk for altid. Skål!

Kategori: iOS