Sådan planlægger du et tweet på Twitter

Lær, hvordan du automatisk sender et tweet på en forudindstillet dato og tid

Er du på en tweeting-tur, og det tweet, du er ved at dele, formodes at gå live meget senere? Er der et fødselsdags-tweet eller noget særligt, der skal offentliggøres på prikken, på et andet tidspunkt og en anden dato?

Her er, hvordan du kan planlægge disse dyrebare tanker til hvornår som helst, og det vil udgive automatisk på den nøjagtige dato og det tidspunkt, du har planlagt det til.

Åbn twitter.com i en webbrowser på din computer, og klik på 'Tweet'-knappen for at åbne Tweet-boksen i en pop-up på skærmen.

Indtast dit tweet i tekstområdet, som du plejer. Klik derefter på knappen 'Schedule' (et kalender- og urikon) nederst i tweet-boksen.

I 'Schedule'-grænsefladen, der åbnes, skal du tilpasse den dato og det klokkeslæt, du ønsker, at tweetet skal gå live, og klik på 'Bekræft'-knappen i øverste højre hjørne af planlægningsgrænsefladen.

Når du har indstillet en dato og et klokkeslæt, vil 'Tweet'-knappen på boksen blive erstattet af en 'Schedule'-knap. Klik på det, og dit tweet vil blive planlagt og automatisk udgivet på den dato og det tidspunkt, du har konfigureret til at gå live.

Kom aldrig for sent igen med at tweete om noget særligt eller vigtigt, eller begge dele!

Kategori: Web