Hulu iOS-appen får låseskærmskontroller til Chromecast, dropper support til iOS 10 helt

Den seneste opdatering til Hulu-appen til iPhone og iPad bringer nogle nye og nyttige funktioner. Appen viser nu låseskærmskontroller til Chromecast, så du ikke behøver at åbne appen for at låse din telefon op for at sætte et program på pause, spole tilbage eller frem. Opdateringen bringer også forbedringer til skærmorienteringsflowet på iPads.

Den nye Hulu-app understøttes kun på iOS 11 og nyere. Den sidste version af appen understøttede iOS 10.3 og nyere enheder, men med den seneste opdatering har Hulu droppet supporten til iOS 10 helt.

Nedenfor er den fulde ændringslog for Hulu version 5.35:

Forbedringer: Vi aktiverede låseskærmskontroller til Chromecast. De dage er forbi, hvor du skulle låse din telefon op for at sætte showet på pause eller spole tilbage til en favoritdel. Du skal blot tage din telefon op, og kontrolelementerne er der.

Vi opdaterede også skærmorienteringsforløbet for iPads for at gøre det nemmere, når du skifter fra liggende til stående tilstand og omvendt. Det er ikke nødvendigt at trække nakken længere for at se tv.

Fix: Halloween kan være gamle nyheder, men nogle fejl squasher ikke let. Ingen godbid for fejlene betød mange tricks på Hulu, men frygt ej. Vi tog vores hatte på, piskede vores tryllestave ud, og de uhyggelige kravlere er nu væk. RIP-fejl.

Link til App Store