AirPods vil ikke sætte musik på pause automatisk? Her er en rettelse

Apple AirPods er næste generations trådløse Bluetooth-enhed. Det er smart nok til automatisk at tilslutte og afbryde din iPhone. Enheden kan endda sætte musikken på pause, når du tager den ud af øret. Men ligesom alt andet software, kan AirPods nogle gange også opføre sig mærkeligt.

Efter iOS 12 Beta har mange brugere rapporteret om AirPods, der ikke sætter musikken på pause automatisk, når de er sat ud af øret. Når brugere tilslutter en AirPod, fortsætter musikken med at spille i en anden. Og når begge AirPods er tilsluttet, skifter musikafspilningen til iPhones højttalere.

Problemet er dog ikke specifikt for iOS 12 beta-brugere. Folk har også haft lignende problemer med AirPods på iOS 11. Uanset hvad, er løsningen på problemet den samme for begge iOS-versioner - ophæv parringen og par den tilbage til din iPhone.

Flere brugere har foreslået, at ophævelse af parring af AirPods fra din iPhone og derefter parring af det igen løser AirPods-problemet med automatisk pause og afspilning af musik, der ikke virker.

Hvis denne ophævelse ikke virker, prøv at genstarte både dine AirPods og din iPhone.