Sådan slukker du flash på dit iPhone-kamera

Klik på fantastiske billeder i omgivende lys med slukket blitz

Enhver med basale fotografiske færdigheder indser, at "flash" til tider kan ødelægge billedet fuldstændigt. Du behøver ikke blitzen, når du klikker i omgivende belysning. De fleste professionelle fotografer slukker blitzen for altid og aktiverer den kun, når behovet opstår.

Flash tilføjer uønsket belysning, blænding, røde øjne og skinnende hud til billedet, hvilket er uønsket. Hvis du vil klikke på nogle fantastiske billeder, bør det være din primære tilgang at slukke blitzen. Nogle brugere beholder deres blitzindstillinger på 'Auto', men de fleste kan lide at have denne mulighed for sig selv og ikke lade deres telefoner bestemme, hvornår de skal bruge blitz.

Du må også have været i situationer, hvor flash bliver en bane. For eksempel at klikke på billeder af dine venner i hemmelighed, når de spiller en prank eller nogen, mens de sover. I begge disse tilfælde ophæver flash hele ideen bag billedet. Derfor er det nødvendigt for enhver iPhone-bruger at vide, hvordan de kan slukke for blitzen.

For at slukke for blitzen skal du først åbne 'Camera'-appen fra iPhone-startskærmen. Når du har fundet appen, skal du trykke på ikonet for at åbne den.

I øverste venstre hjørne finder du flash-ikonet. Hvis cirklen omkring den er gul, er blitzen tændt. For at slå det fra skal du trykke én gang på blitzikonet.

Du vil nu finde en linje på tværs af flash-ikonet, som indikerer, at den er blevet slukket.

Du kan nu klikke på nogle fantastiske billeder i omgivende belysning uden frygt for at ødelægge det. At tænde eller slukke for blitzen er fuldstændig situationsbaseret, og du bliver nødt til at skifte mellem de to for at få de bedste resultater.