Sådan annullerer du abonnement på Apple Music Voice Plan

Du kan annullere Apple Music Voice-abonnementet fra enten Music-appen på din iPhone eller via dine Apple ID-kontoindstillinger.

Apple Music Voice Plan er en meget dragende mulighed for at dykke lidt dybere ned i økosystemet, men det er ikke for alle. Stemmeplanen giver dig adgang til hele Apple Music-biblioteket, men giver dig ikke detaljeret kontrol over det gennem appen.

Det karakteristiske træk ved Apple Music Voice Plan er, at du er prisgivet Siri for at spille enhver sang fra det gigantiske Apple Music-bibliotek. Nu er dette bestemt sjovt, når du bare er en afslappet lytter og ikke ønsker at bruge timers tid på at kurere afspilningslister.

Men på samme tid er det lige så frustrerende, da Siri er nødt til at fange nogle ord forkert og ikke spille den nøjagtige sang, uanset hvor mange gange du prøver at udtale den. Desuden, selvom du kan søge efter sangen i Apple-biblioteket, bliver du stadig nødt til at bede Siri om at spille den, hvilket kan blive virkelig irriterende meget snart for nogle.

Derfor, hvis du prøvede vand med Apple Music Voice Plan, men ikke kom ud af at elske det; her er en simpel guide til, hvordan du opsiger dit igangværende abonnement.

Annuller Apple Music Voice Plan fra Music-appen

Annullering af Apple Music Voice Plan er en meget enkel og ligetil proces og kan gøres direkte fra Music-appen på din iPhone.

For at gøre det skal du gå til Musik-appen fra startskærmen eller appbiblioteket på din iPhone.

Dernæst skal du sikre dig, at du er på fanen 'Lyt nu' i Musik-appen.

Tryk derefter på dit 'kontobillede/ikon' i øverste højre hjørne af skærmen for at fortsætte.

På den næste skærm skal du finde og trykke på indstillingen 'Administrer abonnement'.

Nu, på 'Rediger abonnement'-skærmen, skal du trykke på knappen 'Annuller prøveversion/Annuller gratis prøveperiode' nederst på skærmen. Dette vil vise en prompt på din skærm.

Til sidst skal du trykke på 'Bekræft'-indstillingen på prompten for at annullere dit abonnement på Apple Music. Tjenesten kan stadig fortsætte indtil din næste faktureringsdato.

Annuller Apple Music Voice Plan fra appen Indstillinger

En anden vej, du kan tage for at annullere dit Apple Music-abonnement, er gennem appen Indstillinger, selvom den er lige så nem og enkel som den tidligere metode.

For at annullere abonnementet skal du åbne appen Indstillinger fra startskærmen eller appbiblioteket på din iPhone.

Tryk derefter på dit Apple ID-kort øverst på skærmen Indstillinger for at fortsætte.

Tryk derefter på fanen 'Abonnementer' for at fortsætte.

Nu på den næste skærm vil du være i stand til at se alle dine Apple-abonnementer, finde 'Apple Music'-flisen og derefter trykke på knappen 'Annuller gratis prøveperiode/Annuller prøveversion', der findes under sektionen 'Valgmuligheder'. Dette vil vise en prompt på din skærm.

Tryk derefter på 'Bekræft'-knappen for at annullere dit abonnement. Dine tjenester kan fortsætte indtil næste faktureringsdato.