Sådan deaktiveres websøgningsresultater i startmenuen på Windows 11

Slip af med Bing-drevne websøgeresultater i Start-menusøgningen på din Windows 11-pc.

I Windows 11, når du søger efter noget i Startmenu-søgningen, udfører den ikke kun en systemsøgning, men udfører også en Bing-søgning og viser søgeresultaterne fra internettet sammen med filer og mapper på din pc. Webresultaterne vil forsøge at matche dine søgetermer og vise dig anbefalede muligheder baseret på de søgeord, du har indtastet.

Dette kunne have været meget nyttigt, men implementeringen er ikke helt der. Først og fremmest er forslagene fra Bing sjældent relevante eller matcher det, du prøver at finde. For det andet, hvis du leder efter private filer eller arbejdsfiler, vil du virkelig ikke have disse filnavne til at gå på internettet. Endelig gør det at blive opført sammen med lokale filer og mapper blot søgeresultatvisningen mere rodet og sværere for dig at finde det, du rent faktisk har brug for.

Derfor er det bedst, at du deaktiverer denne funktion på din computer og aldrig beskæftiger dig med det igen. Denne vejledning viser dig, hvordan du nemt kan deaktivere 'Søg på nettet'-resultater i startmenusøgningen på din Windows 11-computer.

Deaktiver 'Søg på nettet' i Windows-søgning ved hjælp af registreringseditoren

Funktionen Registreringseditor i Windows 11 kan bruges til at oprette en ny registreringsdatabasen, der vil deaktivere 'Søg på nettet' i startmenuens søgefunktion.

Først skal du åbne registreringseditoren ved at søge efter den i Startmenu-søgningen og vælge den fra søgeresultaterne.

Efter at vinduet Registreringseditor åbner, skal du kopiere og indsætte følgende tekst inde i adresselinjen, der er placeret nær toppen af ​​vinduet.

Computer\HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Windows

Fra venstre panel skal du højreklikke på 'Windows' og derefter vælge 'Ny', og derefter vælge 'Nøgle'.

Navngiv den nye nøgle 'Explorer' og tryk på 'Enter' for at gemme.

Derefter skal du højreklikke på den nye 'Explorer'-tast og derefter vælge 'Ny' og derefter 'DWORD (32-bit) værdi'.

Omdøb den nye registreringsdatabase til 'DisableSearchBoxSuggestions' og tryk på 'Enter'. Dette vil oprette registreringsdatabasen, som vil deaktivere funktionen.

Dobbeltklik nu på registreringsdatabasen, og når en lille dialogboks kommer op, skal du indstille 'Værdidata' til 1 og klikke på 'OK'. Dette vil aktivere registreringsdatabasen og gøre den aktiv.

Det eneste, der er tilbage at gøre, er at genstarte din computer, og ændringen træder i kraft. Når du har genstartet din computer, skal du søge efter hvad som helst i Startmenu-søgningen. Hvis det ikke er til stede på din computer, vil det vise 'Ingen resultater fundet for...'.

Deaktiver websøgning i menuen Start via Group Policy Editor

For at åbne Group Policy Editor skal du først åbne vinduet Kør ved at trykke på Windows+r på dit tastatur. Alternativt kan du højreklikke på Startmenu-ikonet og vælge 'Kør'.

Når vinduet Kør åbner, skal du skrive gpedit.msc inde i kommandolinjen og klikke på 'OK'.

Når den lokale gruppepolitikeditor åbner, skal du navigere til en bestemt mappe.

Gå til 'Brugerkonfiguration' → 'Administrative skabeloner' → 'Windows-komponenter' → 'File Explorer'-mappen.

Når du har valgt 'File Explorer'-biblioteket, vil du se 'Slå visning af seneste søgeposter i File Explorer..' fra i højre panel.

Dobbeltklik nu på 'Slå visning af seneste søgeposter i File Explorer ..' fra, og et nyt vindue vises. Som standard vil "Ikke konfigureret" skifte være valgt. Skift det til 'Aktiveret' og klik derefter på 'OK'.

Genstart derefter din computer, for at ændringerne træder i kraft.

Brug disse metoder til at deaktivere 'Søg på nettet'-resultaterne i Windows-søgefunktionen på din Windows 11-pc.