Sådan får du fødselsdagspåmindelser om Facebook-venner via e-mail

Facebooks fødselsdagspåmindelsestjeneste er en af ​​de mest værdsatte funktioner på platformen. Selv de ikke-aktive Facebook-brugere har en tendens til at bruge sin fødselsdagspåmindelsestjeneste hver dengang og nu. Men hvad nu hvis vi fortalte dig, at der er en ny tjeneste på blokken, som kan importere fødselsdage for dine Facebook-venner og sende dig påmindelser via e-mail.

Det Påmindelse om fødselsdage web-app af Sasha Koss fungerer uafhængigt af Facebook. Alt du skal gøre er at give fødselsdagsbegivenhedslinket fra din Facebook-konto til webappen, og det vil automatisk importere dine Facebook-venners fødselsdage for at sende påmindelser via e-mail.

  1. Åbn websitet birthdays.e-mail

    Åbn websitet birthdays.email i din webbrowser og tryk på Kom igang knap.

  2. Tilmeld dig med din e-mailadresse

    Tilmeld dig med den e-mailadresse, som du gerne vil modtage fødselsdagspåmindelserne på.

  3. Bekræft din e-mail

    Åbn din e-mail-indbakke, og se efter en e-mail med emne Log ind på fødselsdagspåmindelse. Åbn e-mailen, og klik på login-linket for at fuldføre e-mailbekræftelse.

  4. Konfigurer dine kontooplysninger

    Indtast dit navn og fødselsdato, og tryk derefter på Blive ved knap.

  5. Indstil fødselsdagspåmindelsestid

    Vælg tid og tidszone, når du vil modtage fødselsdagspåmindelser fra tjenesten.

  6. Få fødselsdagsbegivenhedslink fra Facebook

    Åbn Facebook begivenheder side i en webbrowser. Rul derefter til bunden af ​​siden og se efter "Du kan tilføje dine begivenheder til Microsoft..." tekst i højre panel på siden. Højreklik på Fødselsdage link og kopier det.

    Vend nu tilbage til webstedet for fødselsdagspåmindelser » indsæt linket du kopierede fra Facebook i Fødselsdage link adresse felt og klik Blive ved.

  7. Importer fødselsdage fra Facebook

    Når værktøjet har fundet alle venners fødselsdato fra din Facebook-konto, skal du trykke på Importer fødselsdage knap.

  8. Tilføj fødselsdage manuelt

    For dine venner og familiemedlemmer, der ikke er på Facebook, vil du måske tilføje deres fødselsdage manuelt til e-mail-påmindelseslisten. Klik på Tilføj fødselsdag knappen og udfyld navn og fødselsdato på den person, du gerne vil tilføje.

Vi håber, at du finder denne vejledning nyttig.

Kategori: Web